titanguard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Simdi ben bu bolgeye geldim biraz geziyim,biraz dil geliştireym diye.Fakat burda ulaşım hayvanı boyutlarda pahalı.Trenle gidis gelis Londra'ya 40-50£,otobus 35-45£ arası. 1 veya 2 ay arkadaşlar ile araba kiralayp britanyayı dolasmak mumkun mu? Turkiye ehliyeti gecerli oluyor mu boyle durumlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bobrek karsiligi otostop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 geçici ehliyet falam filam gibi bir şey olabilir, bilmiyorum ingiltere'yi tam olarak, ama sanmıyorum öyle direk Türk ehliyeti ile sürebil. Sonuçta mr. memur nereden bilsin, sahte mi gerçek mi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 1 arkadaşla dolaşırsın ama 2 arkadaşla zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Off ya,gecici ehliyet varsa super olur,cunki ulasım cidden pahalı.Inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 dynamick e öm at, hatta gir bloguna mailine falan ulaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Archangel_ said: dynamick e öm at, hatta gir bloguna mailine falan ulaş Abow eger benm buralarda ise sahane olur,blogu nedir acep_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bak en son bunu yazmış ; http://forum.paticik.com/read.php?18,5669509,5769754#msg-5769754 blogu da imzasında vardı ama kaldırmış, öm at işte, döner o elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ahahah adminle takılmak;priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 İngiltere ve Londra hakkındaki sitem www.golondra.com İngiltere'de öğrenci olarak bulunuyor iseniz 1 yıla kadar Türkiye'den aldığınız ehliyeti kullanabiliyorsunuz. http://www.direct.gov.uk/en/Diol1/MotoringDecisionTrees/ExchangeaTestPassorForeignLicence/can_you_drive_in_gb.dsb?DPF0=&DPF1=2&vgsubmit=%C2%A0+Next%C2%A0+ if you are a student holding a non-community licence or an international driving permit you may drive here for up to 12 months Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 türkiye yok ama o listede ya biz her türlü sınava girmemiz gerekiyor galiba said: Students from a non-community country List of designated countries: Australia, Barbados, British Virgin Islands, Canada, Falkland Islands, Faroe Islands, Hong Kong, Japan, Monaco, New Zealand, Republic of Korea, Singapore, South Africa, Switzerland and Zimbabwe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mortis said: türkiye yok ama o listede ya biz her türlü sınava girmemiz gerekiyor galiba said: Students from a non-community country List of designated countries: Australia, Barbados, British Virgin Islands, Canada, Falkland Islands, Faroe Islands, Hong Kong, Japan, Monaco, New Zealand, Republic of Korea, Singapore, South Africa, Switzerland and Zimbabwe. Onu sordum burda olan turklere kimi gerek var kimi gerek yok diyor.Araba kiralamaya gidincede adamlar hangi ulkelerin gecerli oldugunu pek bilmiyorlar.Polislere falan mı sormak gerekiyor bilemedim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 designated countries altindaki ulkeler genel olarak eski ingiliz somurgeleri onlar icin ayri bir madde var ama yinede bu ulkeler visa nationals kapsaminda o nedenle yazilmis. turkiye de vize uygulanan ulke klasmaninda. yani bir abd li ingiltere'ye gelip nasi araba kullanabiliyorsa bir turk de ayni sekilde ogrenci ve turist vizesi ile geldi iseniz 1 yila kadar araba kullanabiliyorsunuz. 1 yili gecti ise provisional driving licence almaniz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 DynamicK said: designated countries altindaki ulkeler genel olarak eski ingiliz somurgeleri onlar icin ayri bir madde var ama yinede bu ulkeler visa nationals kapsaminda o nedenle yazilmis. turkiye de vize uygulanan ulke klasmaninda. yani bir abd li ingiltere'ye gelip nasi araba kullanabiliyorsa bir turk de ayni sekilde ogrenci ve turist vizesi ile geldi iseniz 1 yila kadar araba kullanabiliyorsunuz. 1 yili gecti ise provisional driving licence almaniz lazim. Oba,akayım ben o zaman.Cokta uygun fiyatlar hatta,2 haftalk focus/astra 250-300£ bilmiyorum uygun oldgunuda.Fakat parayı TL gibi dusunmemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar