Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bournemouth

titanguard

Öne çıkan mesajlar

• Admin
İngiltere ve Londra hakkındaki sitem www.golondra.com

İngiltere'de öğrenci olarak bulunuyor iseniz 1 yıla kadar Türkiye'den aldığınız ehliyeti kullanabiliyorsunuz.

http://www.direct.gov.uk/en/Diol1/MotoringDecisionTrees/ExchangeaTestPassorForeignLicence/can_you_drive_in_gb.dsb?DPF0=&DPF1=2&vgsubmit=%C2%A0+Next%C2%A0+

if you are a student holding a non-community licence or an international driving permit you may drive here for up to 12 months
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye yok ama o listede ya

biz her türlü sınava girmemiz gerekiyor galiba

said:
Students from a non-community country
List of designated countries: Australia, Barbados, British Virgin Islands, Canada, Falkland Islands, Faroe Islands, Hong Kong, Japan, Monaco, New Zealand, Republic of Korea, Singapore, South Africa, Switzerland and Zimbabwe.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

türkiye yok ama o listede ya

biz her türlü sınava girmemiz gerekiyor galiba

said:
Students from a non-community country
List of designated countries: Australia, Barbados, British Virgin Islands, Canada, Falkland Islands, Faroe Islands, Hong Kong, Japan, Monaco, New Zealand, Republic of Korea, Singapore, South Africa, Switzerland and Zimbabwe.

Onu sordum burda olan turklere kimi gerek var kimi gerek yok diyor.Araba kiralamaya gidincede adamlar hangi ulkelerin gecerli oldugunu pek bilmiyorlar.Polislere falan mı sormak gerekiyor bilemedim ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
designated countries altindaki ulkeler genel olarak eski ingiliz somurgeleri
onlar icin ayri bir madde var ama yinede bu ulkeler visa nationals kapsaminda o nedenle yazilmis.

turkiye de vize uygulanan ulke klasmaninda.

yani bir abd li ingiltere'ye gelip nasi araba kullanabiliyorsa bir turk de ayni sekilde

ogrenci ve turist vizesi ile geldi iseniz 1 yila kadar araba kullanabiliyorsunuz. 1 yili gecti ise provisional driving licence almaniz lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

designated countries altindaki ulkeler genel olarak eski ingiliz somurgeleri
onlar icin ayri bir madde var ama yinede bu ulkeler visa nationals kapsaminda o nedenle yazilmis.

turkiye de vize uygulanan ulke klasmaninda.

yani bir abd li ingiltere'ye gelip nasi araba kullanabiliyorsa bir turk de ayni sekilde

ogrenci ve turist vizesi ile geldi iseniz 1 yila kadar araba kullanabiliyorsunuz. 1 yili gecti ise provisional driving licence almaniz lazim.

Oba,akayım ben o zaman.Cokta uygun fiyatlar hatta,2 haftalk focus/astra 250-300£ bilmiyorum uygun oldgunuda.Fakat parayı TL gibi dusunmemek gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...