kiddo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Böyle aradığım ithal herşeyi bulabileceğim bi yer. Mesela piposundan purosuna koleksiyon yapacakmış gibi duran mekanlar. Büyük alışveriş merkezlerinde olan yerler gibi ama daha elit bi yer yani ne derler bu işe gönül vermiş :). Bana böyle bi yer söyleyebilirmisiniz?(Tiryakiyim ama yok manyak değilim. Birine sürpriz yapcam eheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Armada'nın en altkatında arka kapısının hemen girişinde solda biyer var, herşeyi bulabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 [spo1=ucuz istersen]ucuz istersen kızılayda kaçak satan yerler var . Özellikle izmir caddesinde[/spo][signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Hmmm. Kaçak satanlara istediğimi anlatamıyorum. Hem sürprizin konseptine uymuyo eheh. sağolun ikinizde brook yarın ordayım :) [Bu mesaj kiddo tarafından 23 Eylül 2004 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ankuvada dipte bir yerde var, arjantinin en üstünde bi sürü şey satan bir yer var ama malum arjantin :)[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Migrosda da var. Kaçıncı katta unuttum asansöre yakındı galiba[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar