First_Class Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Ya bi long bow aldım elime yapıştı kaldı baktım cursed yazıyordu. Şimdi bunu nasıl elimden atacağım ben bilen varsa bi yardım.[hline][b]...at eternity![b]
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 2 yolu var... 1. si bless scroll ile çıkarabilirsin... ama curse lü eşyalar rare ve offical forumlarda güzel paralara satılabiliyo o yüzden glowlayıp sonra da minelardaki bi wortme yedirip wormu öldürüp geri almanı tavsiye ederim... Ama sonuçta en kısa zamanda elinden çıkarmak istiyosan sadece bless scroll yeter bi tane... neyse hadi kendine iyi bak...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
First_Class Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Bless scroll nerden çıkıyor yada nerden alacam?
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mountaindaki Magic Shoptan alabilirsin:-)[hline]Blood never ends without the power of wisdom
First_Class Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Arkadaşlar gittim bless scroll aldım bowun üzerine uyguladım genede bir tepki vermedi lanetli bow hala elimde ya bi dünya silahım var bulduğum kullanamıyorum bu yüzden.Bu cursed bowu başka ne şekilde atarım elimden bilen varmı yaw?
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 büyü işe yaramamıştır... Çıkan yazıları okumayı denesen? Bi daha bless atman gerek olana kadar... wits düşükken büyülerin başarılı olma ihtimali de düşüktür...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar