arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Albümleri eklerken sözlerini koymayı unutuyormusunuz napıyorsunuz bilmiyorum her neyse başka cinler benim lyricini yolladığım albümün sözlerini koymadığınızdan ekliyor kıl oluyorum Yapmayınız yaptırmayınız[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Album yollanir, sarkilar bos lyric ile eklenir. Sonra sarki sozlerine mass correction yollanir, burdan mass approve edilir. Genelde ilk yollayaninkini aliriz :)[hline]Prawler, 04 May 2003 19:47 tarihinde demiş ki: ben de inliyorum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ilk ben yolladım albümün adını tracklistini ve lyrics reference url sini girdim toplam 3 albümde olmuş bu olay her biri farklı grubun her bir grubun birçok albümünü birlikte yollamıştım bazıları patlamış[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ben de de slipknotlarda oldu aynı şey kim yaomış gidin bakın.[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 asadece iki mod var ve wastiee ye zamaninda cok sordum bunu bana soyledigi sey bu: ilk kim yollmaissa bos lyric correctionlarini onu kabul et, sonrasina decline ver ben bana verien direktifleri uyguluyorum sadece, gidin bakin gibi emirler vermeyin lutfen, cok merak ediyorsaniz o sarkinin lyricine baskarsiniz, en altta kim sizden once yollmais yazar THanks to diye[hline]Prawler, 04 May 2003 19:47 tarihinde demiş ki: ben de inliyorum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 kimseye emir veren yok anlatamadım derdimi ben lyrics reference url denen haltı yazmışım buna rağmen eklenmemiş olmasının sebebi ne olabilir onu soruyorum adama gidip niye koydun ben koyacaktım mı diyeyim?alacağım cevap ben boş gördüm koydum nerden bileyim olacak zaten benim derdim o değil.derdim lyrici albüm submit ederken yollamama rağmen çıkmaması[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Eh buraya bi cevap yazması gerekenlerden birisi benim sanırım. Bu neden böyle bir problem oldu onu anlamadım açıkçası. Şu ana dek herhalde birileri benim sayemde bi 500 lyric yapmıştır. Ancek ben olaya şöyle bakıyorum. Bu lyricleri post ederken gerçekten yapılan işe saygı duyduğum ve tarzını sevdiğim için uğraşıyorum altta ismimin yazması çok büyük bir olay değildir (bir ihtiyaç olduğunu düşündüğüm için konuyla ilgili albümlerin altına ismin yazılması değişikliğini rica ettim onunda diğer insanlar tarafından daha önce zaten düşünüldüğünü gördüm). Bundan 4-5 ay sonra baktığımda lyriclerin burnuna kadar dolmuş olduğunu görüp gülümseyceğim ve winampımı açıp dinlemeye başladığımdada istediğim her şarkının sözleri önüme gelecek bütün önemli olan bu. Bir lyric eksik bir lyric fazla ne farkeder burdan birilerine torpil yapıldığı imasını çıkartmak saçma olur sanırım.[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 arcane sen emir vermedin zaten, senden sonraki mesajdaki arkadas emir verir gibi yazmis bulut gecse yaamur yagiyo sanacan ha arcane :)[hline]Prawler, 04 May 2003 19:47 tarihinde demiş ki: ben de inliyorum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ha ben onu kaale almadın sandım pardon. senin için altında adının yazması önemli olmayabilir ancak konu bu değil konu benim bir isteğim[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konu bunu ayarlayacak olanin ben olmamasi ve sikayet seklinin biraz agresif olusu, biraz daha sakin tavirlar icinde sikayetini belirtirsen ne insanlar birbirini yanlis anlayacak ne de anlasilmasi guc yazacaklar[hline]In me forever and ever and ever forever, Wanderlust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ben bir agresiflik sezmedim ancak sürç i lisan ettiysek affola buraya yazdım ki görülsün çözülsün yazmasam bir anlamı olmazdı belki de bunu yazmamla son bulur böyle yanlışlıklar[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 abi olay basit kim koymussa ugrasamamis c/p ile... Hatta wastiee diger bi topicde cewap wermisti nasil olsa cabuk yollanio artik correctionlar die lyrics reference url fazla takilmio artik die. ha dieceksin ne demek usenmisler oyle sey mi olur? benim buna soyliicek bi cewabim yok :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar