gramul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 autocad de düzenlenen bi anted xsteel e nasıl aktarılıyor bilen yada yardımcı olmak isteyen varsa cok mutlu olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Ben de ayrı bir soru sorayım Xsteel kullanabilmek için betonarme ya da mukavemet bilgisi gerekiyor mu? Betonarme dersini daha görmedim ama Xsteel öğrenmek istiyorum. Aynı soru Sap2000 ve Etabs için de geçerli. Bu arada Xstell ayrı bir program değildir umarım yanlış yazmışsındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gramul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 xsteel tamamen çelik altyapılı bir program olduğu için gerek yok betonarme ya da mukavemet bilgisi vs vs bilmene teknik resim bilgin olsun kullanmak için yeter . sap için mukavemet bilginin olması gerekebilir ama hesapları çözmede yardımcı olması açısında . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 abi adam gibi mukavemet statik vs bilmeden sap falan kullansan ne olacak? anca menüleri tıkla dur. çıkan sonuca yorum yapamazsan, neyin neden olduğunu anlayamayacaksan salla gitsin zaten. swh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar