Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Evet benim düşüncelerimi çok iyi özetlemiş estel :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 abi yok o garbage yok başka yere açılmalıydı falan muhabbetinden sıkıldım .. üye title ı yerine moderator yazında kurtulalım sevinsin millet.. Ne biliyim harbiden garipleşti paticik..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ben sıkılmıyorum aslında boş olduğum zamanlar genellikle burdayım hala gayet eğlenceli[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 şu an deil 1 tane adam gibi topic yok be[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Abicim.. Şimdi bakın. Kusura bakmayın bu arada normal yazmıyoruz sanırım ne alakaysa konu ile alakasız. Şimdi bakın. Bi sn. Tamam. AHAHA neyse. Ya şimdi Prawler yani benim kardeşim olur kendisi.Ataköy'ün Playboy'larındandır.Konu bu değil ama neyse. Şimdi bakın. Prawler haklı.Yaz geldi mertlik gitti.Yok öyle değildi sanırım.Ya konu bu değil zaten. Ya kısacası : +1 PRAWLER. Harbiden tad kalmadı ama.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos |
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 MuhA MUUHAUHUAHAUHA Ya zaten reklamı yapan PRAWLER aaıuhauhaa[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos |
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Bence olayın özeti şu; Son dönemlerde günaşırı ortaya yeni bir fikir atılır oldu. Yok şu olsun, yok bu da olsun, yok o öyle olmaz böyle olsun falan filan. Kimisi der şu bölüm açılsın. Kimisi der şu şurdan ayrılsın. Her an yeni yeni fikirler sunuluyor ve akla yatanlar yapılıyor. Bununla beraber üye sayısı artıyor. Lamerler çoğalıyor arsından bonzilenip yollanıyor.. Ve ne olursa olsun forum eski sade, küçük, sıcacık havasından uzaklaşıyor.. gitgide büyüyor.. herkes de bu büyümeyle yavaş yavaş dağılıyor sağa sola.. yazı yazanlar eskisi gibi topluca konuşma olanağı bulamıyor. herkes bir bölüme uğrar, bakar oluyor.. Bütün bunların tek sebebi gelişim. pati(pepe) eski pati değil malesef.. Gün geçtikçe büyüyor-gelişiyor, gün geçtikçe daha da uzağa yol alıyor.. nereye kadar böyle gideceği bilinmesede..
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Gelişmesi güzel bişi.Gelişsin işte ne güzel. Üye sayısı artar.Bu demektirki muhabbet artacak. Zaten ezikleri gönderiyorlar merak etme.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos |
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Ben de bakıyorum forumlara bir kısır döngü içindeymiş gibi hissediyorum. Çok orjinal topicler yok, aynı topic çoğu zaman iki kere açlılıyor, eski geyikler dönmüyor falan[signature][hline]Let's sing the Bards song
riglous Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 su an paticikte 2 kusak var bildigim kadariyla... bi kismin yasadigi seyleri, kucukler daha yeni yasiyo. haliyle buyukler de yavas yavas gocmeye basliyo. itiraz etmeden cekip gitmek lazim gelir di mi...
Brook Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Benim içinde pek bişey değişmedi,nolursa olsun muhabbetler güzel burda.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i]
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 çoğu insan benim fikrimde..[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Laistragon hiç ironi diye bişi duydun mu :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Praw'a katılıyorum, eskisi gibi değil hiç. Tabii bunun en büyük nedeni populasyonumuzun zirveye yaklaşması.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 heh bu "eskiden her topice mesaj atardım, artık çok az topice mesaj atıyorum" diyen arkadaşlardan biriydim ben de bir ara, ama sonra farkettim ki eskiden günde 20 topic açılırken şimdi 2000 topic açılıyor, ben yine 20 tanesine mesaj atıyorum ama... kabul edilmesi gereken nokta eskiden sadece "herkesi ilgilendiren" topicler açılırdı burada; çünkü bütün üyeler aynı nedenle üye olmuşlardı, döne döne aynı konuları tartışıyor / konuşuyorduk. artık durum bu değil, dolayısıyla beni ilgilendirmeyen bir sürü topic de açılıyor haliyle. ilgilenmiyorsanız atmayın mesaj, olsun bitsin, vardır biryerlerde ilginizi çekecek bir topic nasıl olsa. yok garbıç yok seviyesiz diye düşündüğünüz topic varsa da patisel bilinç sahibi insanlar olarak sorumluluklarınızı yerine getirin basıverin şikayet et butonuna, unutun sonra. ;P
TiReSiAs Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 praw o kdr söledim bi konu açmayı akıl edemedim:) son bi kaç yazıma baktıınızda zaten paticiğin eski halini hatta pepeleki özlediimi baya dile getirdim.... topic konusunda da yeterince acımasız davrandım insanlara... napıım aynı topicten 150 tane varken bi tane daha gelio deliriorum... arama butonu bo.u pardon boşu boşuna kondu oraya galiba.... neyse sonuç praw the atakoyun playboyu +1[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme)
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 yukarıda da belirtildiği gibi tamamen gerçek hayatın buraya yansıması yani bunun senle alakası yok bu sadece gerçek hayatla alakalı[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ya değiştik sonuçta, bazı şeyler çok değişti. Ben aylar önceye hatta 1 sene önceye dönmek istiyorum ama imkansız.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 söz 'back to the future' ı bulduğum zaman senide alacam yanıma serdar ;) [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 20 Eylül 2004 13:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bencede değişti bazı şeyler[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 şu var bide artik beni ilgilendiren ender konulardan biri görünce giriyorum bi bakıyorum 130 mesaj olmuş, oehh şimdi ortasından dalınmaz diyorum[signature][hline]%70 i sadece su olan bir kadın için değmez...
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 nefr haklısın da forum çok gereksiz şeylerle dolmaya başladı, paticiğin eski ruhu yok gibi artık pek sanki... benim için hala paticik çok özel bir yer, kendimi bulduğum sayılı yerlerden biri ama eski büyüsünü pek hissedemiorum nedense, gelmemesi daha iyi olcak bir sürü geldi, çok dağıldık sanki bilmiyorum, bir şeyler farklı artık, ne dersek diyelim...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 evet bu konuyu tekrar gündeme getirmekle iyi ettiniz olan tek şey yeni insanların gelmesi eskiden daha içine kapanık bir topluluktu köy gibi nerdeyse herkes birbirini tanırdı şimdi biraz daha kasaba hatta şehir oldu. [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 22 Eylül 2004 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 nefr gizleme abi gerçegi paticik ölüyor işte dönemlik sanırım bu konuların açılışları :) yaz başı ve sonbahar başlangıcında çogalıyor[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 lol :) artık praw da değişti, o da açmıyor.. (yoksa açıyoda ben mi görmedim?)
Öne çıkan mesajlar