Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Skateboard] Flipkick Hareketi

Llama

Öne çıkan mesajlar

ee daha ayakta duramadıım şeyi kendi kendime mi örenicem bi tekniği bişeyi yok mudur bunun[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

ehe,hiç başlamayın derim :]
o kadar baydı ki,10 dakikada giderken 180 derece döndürmeden,ön kaldırarak sürmeye kadar hepsini yaptım nerdeyse...Ha, bir kere hoplatmayı denedim,ondada zaman gerekiyor sanırım.
Ama en rezil şey,bir saat İttirrrrr itttiiiiir itttiiiir iitttirrrrrr ve ittiir oldu...
yok,allah göstermesin...Baydım ittirmekten...

Kaymak yer yoksa hiç zevki çıkmıyor.Süremiyorsunuz bile...
RollerBladede öyle değil ama.2 ittir,40 metre gidiyorsun,o daha zevkli ve eğlenceli...

Pedallarıma geri dönüş yapıyorum ben direkman :Pp[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

half oyle demeye kaymak guzel ama tekerlek sesı adamı bıtıyor bugun bı arkla tanıstım pro kaykayına bındım 150$ mıs fıyat yemın edıoyrum bır adım alıyorsun hıc durmuyor kaykay dururamadım kac kere attım kendımı denge problemı yasamıyorusun en kısa zamanda bende pro kaykaya gecıcem boyle kırtasıye kaykayı ıle olmuoyr[signature][hline]===>Metall<===
Sosyal ağlarda paylaş

Valla yaymasam kendimi minyatür file dönmesem atacam kendimi sokaklara. 200$ a pro kaykayım var pm atın ayrıntılarını yollayım. Ciddiyseniz yollayın. Cayarsanız irezil ederim sizi auhaha.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları
Damak zevkinize göre...
MMMMm Nefissss.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Halfmumi resim cıkmıyor gerçi kaç ay önceki topic ama :) aldığın eminim Street thunder dır (pro gibi görünüşü ama pro ile alakası yok) onda 10 adım atarsın pro board ile 2 adım attığın kadar gider pro board a binmeden sıkıcı felan demeyin

ayrıca o 180 derece dönme kolay yiyosa powerslide yap bakalım yerlerle akraba olmuyormusun görürüm seni ozmn :)

okadar zevkli bişeyki BU LANET MERET!!! :) ...

halfmuminin söylediği hareketler kolay olan hareketler asıl hareketler ollie den sonra kasmaya başlıyor ollie yapabiliyorum ama kick flip yapmak nasip olmadı heel flip yaptım ondada board uctu ayağımın altından casper deniyoruz şu anda garip garip hareketler deniyoruz biz vallaha cokta zevkli oluyor boneless öneririm harika ötesi bi hareket fast plantta olabilir[signature][hline]hö?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...