Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 skate ıle ılgılenen arkadaslar kesınlıkle bılıyorlardır bu hareket neyın nesıdır arkadaslar nasıl yapılıyor movısı varmıdır kazada arattım yok flipkick ile movılerı nerden ındıre bılırım yada fotoları[signature][hline]
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Flipkick değilde kickflip olarak biliyodum. Boardun ön tarafına vurup boylamasına 360 derece çevirince oluyo diye biliyom. Havada tabi(Öeah sıkışa bak). Yapamıyom ama olsun.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 kickflip miş simdi kazada oyle arattım cıktı[signature][hline]
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Kickflip = yanlamasına 360 döndürmek diye biliyordum ben de. :) Yani yanlamasına dediğim de şöyle, elinizi alın, ileri uzatın, sonra bileğinizden ters çevirin. Öyle işte. Frizbi gibi değil yani. Senin dediğine "Impossible" deniyordu galiba.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. [Bu mesaj Eraq tarafından 09 Temmuz 2004 14:55 tarihinde değiştirilmiştir]
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Tam aklımdaki hareket olmasada tuttu sayılır. Çokda zor gözükmüyo ama ben eski ben değil :D Yani sandalyeden kalkınca eskiden şu iz kalırdı.... oo Şimdi Bu.... OO [signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. [Bu mesaj kiddo tarafından 09 Temmuz 2004 14:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ahuuhaua[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 abi cok kolay hareket, ziplican boyle hizli giderken, sonra kaykay havadayken kontrolu kaybeticeksin sonra kafa ustu kapaklanip kafani yarican, super oluyo
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Llama, 09 Temmuz 2004 14:49 tarihinde demiş ki: kickflip miş simdi kazada oyle arattım cıktı Önce flip adında bi ingiliz bulunur... sonra allah ne verdiyse tekmelenmeye başlanır... iğrencim evet evet....:p[signature][hline]rtc
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 360 derece yandan dondurmek ama sol taraftan[signature][hline]the mAD maXimus
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 *! biri skateboard mu dedi?! * kick flip yapmasıda baya zaman alır :) ben bile g.tü boké lu ollie yi yapmak icin kaç ayımı verdim :) şimdi pop shove it we kick flip deniyecem işallah yaparımda... board yok :) ama kesin alacağım eh iş adamı olduk :D bu arada 2 çeşiti vardır kick heel kick normal heel topukla vurup yapılıyor yapmak istiyorsanız öneri olarak boardda ayaklarınız çapraz olsun yani taildaki (solak sanız ornek veriom) bi köşede sürteceğiniz ayak ise diğer köşeye sürtünce daha iyi elde edersiniz tabi :)[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bunların yanında hard flip varial flip gibi kasış direk yapılmadığı zaman Taşaklara hitap eden hareketlerde var :D (varial yapılamadığı takdirde güm taşaklar bayram edio :D)[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ya bı yerde gezıyordu da ondan sordum ben sımdı ılk hangı haraketı ogrenmelıyım acaba ya[signature][hline]
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 manual,ollie yapabilirsen pop shove it pop shove it ollie sizde yapılır aslında :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bunlarne lem bız daha amtoruz[signature][hline]
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 manual 2 tek üzerinde gitmektir nose vardır birde manual sonracıma ollie zıplama pop shove it de havaya zıplayıp kaykayı 180 derece döndürme boylamasına[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 o zman ılk manual ı denıyelım[signature][hline]===>Metall<===
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Yemedi tabi :D[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss.
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 al bir tane tony hawk pro skater oyunu orda tüm hareketler var görürsün adamın nasıl yaptığını :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 olmuyo öle kocum teknikleri var direk ayak kırmak istion sanırım thps deki haraketlere bakarak yapmak... kesin biyerin kırılır biz burdayız gelirsen seviniriz burda forumlarında herkez birbiriyle dostluk icindedi huzuru kacıran kimse yoktur ztn bizler zor bulunan türden oldugumuz icin (türkiyede) birbirimizi kırıp kötü davranmıyoruk[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Llama, 10 Temmuz 2004 13:45 tarihinde demiş ki: o zman ılk manual ı denıyelım nose hiç kasma kırarsın biyerlerini kesin tail kas manual tail (kıç tarafı) yere deymiyecek ön kalkık olcak öyle gitceksin nose sa bunu tersi (ön tarafla aynı işlemi yapcaksın)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 manualı kastım bacaklasların butungun agrıdı sanırım ılk once bacaklarımı ıyı sekılde gelıstırmem lazım ama azda olsa gıdıyorum ama tabıkı arada kıc kısmı degıyor yere :P[signature][hline]===>Metall<===
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Erutanın verdiği site çalışmıyor... Bende dün gaza geldim,30 küsür milyon liraya şöyle bir şey aldım Realden: altındaki Dragon Yazısıyla Desenine bittim ;] Belirteyim; Sağlamlık felan fasa fiso aramıyorum ben,zaten hareket-bereket olaylarını aştım,Normal normal kaymak için aldım ;] Takıp kaskı-koruyucuları öyle kayıcam sadece... Bir kaç hareket-durma vs söyleyecek olan var mı yoksa türk usülümü yapayım? :p[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] edit:fiyatını yanlız yaşmışım tesisatın[Bu mesaj Halfmumi tarafından 11 Temmuz 2004 19:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ben derslerı alıyorum arkadastan :) valla kazadan bol bol ındır kaykayla ılgılı hersey seyrede seyrede yap ben oyle yapıyorum gecen gun bır dustum kuyruk sokukum 1 cm ıcerı kactı[signature][hline]===>Metall<===
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 şöööle ucuz bi örenme şekli yok mu ya sadece kaymak için hele bi gidelim hareketi sora öreniriz :D
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 en ucuz yolu ala bıldıgın en ucuz kaykaydır sonr aduz alanlar senın[signature][hline]===>Metall<===
Öne çıkan mesajlar