_FrOsT_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 elimde 2.49gb 'lık iso halinde bir program var ama bunu CD'ye alamıyorum. iso'nun içinde data2.cab die bir dosya var ve 1.62gb geri kalan dosya boyutu 800mb falan onuda cd'e alamıyorum nası bölerim 700'er 700'er cd'lere bu dosyayı bilgisi olan varmı acep.[signature][hline]Xaelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 up[signature][hline]Xaelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 yok zaten iso'yu açabiliyorum ama cd'lere nasıl bölücem onu bulmam lazım. genede tşk. yani atıyorum bi dosya var boyutu 1gb(tekdosya) ama benim elimdeki boş cd 700mb . 2 cd'ye nasıl bölücem.[signature][hline]Xaelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Up'lıyorum arkadaşlar özür dilerim ama gerçekten çok acil.Programı birdaha bulabilme imkanım yok.Help...[signature][hline]Xaelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 hnn hnn çok kolay; winzip kullanmıyorum, ama winrar da nası yapıldığını anlatayım. (eğer winrar yoksa google dan arat kısa bişi zaten hemen indirirsin) winrarı yükledikten sonra iso dosyasına sağ tıklayı "Add to archive.."e basıyosun açılan pencerede sol atta Split to Volumes yazan yerden 700MB CD-ROM u seçiyorsun, OK e bastığında o sana 700 er mb lık 4-5 tane dosya yaratıyor. açılan yerden sağ taraftaki bölmeden "Create Sfx archive" ve "Create Solid Archive" i işaretlersen senin için rahat olur. eğer hızlı olsun dersen compression methodu "Store" a getir. bu dosyaları cd ye çekiyorsun, diğer bilgisayarda cd leri teker teker hdd ye kopyalayıp açıyorsun. ijte bu kadar[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 canımsın bitanemsin sağol hocam. çok teşekkür ederim oldu :) çok mutlu oldum çoooook. çok sağol.[signature][hline]Xaelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 önemli değil efem :)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar