Lixad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Ya bu akşam yola çıkcam direk iste yurda yerleşmeye gidiyorum ama ne alcam ne etcem kafam karıştı aklınızdakileri yazsanıza gereklileri alayım yanıma Ben Elbise cart curt onları koydumda başka neler lazım olcak=? [signature][hline] [Bu mesaj Lixad tarafından 23 Eylül 2004 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 pecete ve sabunu unutma zuhahahaha:D[signature][hline]to be or not to be
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bilgisayar walkman-discman-mp3 calar cdler diş fırçası traş bıçağı/makinası eşorfman mikili bi pijama çarşaf,yastık(evden kendi yastıgını götür şiddetle tavsiye) dragon lance kitapları terlik(kesinlikle şart) halı saha yakkabısı basket ayakkabısı futbol topu(varsa kralsın babsın herkes senne tanışır fln) varsa ps2 yoksa 1 (ortam cocugu olursun yurtta 10 kaplan gücünde karizman olur sabahlara kadar çılgınnar gibi kapışırsınız) ps: herhangi bişiden fazlasıyla alma sen kullanana kadar başkaları bitirir[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 dynamic valla sağolasın terlik olayını unutuyormuşum bak mesela[signature][hline]Alma? Mater?
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Hobarey Dergi unutma Çizgiroman felan onlarıda al birde bütün hazır corbalardan 5 er tane al süper oluyor[signature][hline]hö?
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Hangi uninin yurtuna gidiyorsun ve yurt hakkında detaylı bilgi verirsen daha yardımcı olabilirim tabi mesela benim kaldıgım yurt sakarya uni kampüs içinde okulun kendi yurdu idi 2 kişi odalar pc getirmek serbest yemek pişirmekte serbestti banyosu oda içinde fln[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 valla kendine özel bir kupa geceleri okumak için kitap ve tabiki bilgisayar(varsa ps2 de olabilir) bunlar temel eşyalar ve öneri olarak da kendi yastığını untma derim ben[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 normal ev gıbı abı orası hersey lazım hersey[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 itünün IMKB yurtları 3 kişilik odalar PC falan serbest. Odalarda yemek yapabilirsin ama mutfak gibi bişi yok banyolarda ortak[signature][hline]Alma? Mater?
Öne çıkan mesajlar