Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurda yerleşirken yanında götürülcek şeyler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bu akşam yola çıkcam direk iste yurda yerleşmeye gidiyorum ama ne alcam ne etcem kafam karıştı aklınızdakileri yazsanıza gereklileri alayım yanıma
Ben Elbise cart curt onları koydumda başka neler lazım olcak=?
[signature][hline]

[Bu mesaj Lixad tarafından 23 Eylül 2004 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Admin
Mesaj tarihi:
bilgisayar
walkman-discman-mp3 calar
cdler
diş fırçası
traş bıçağı/makinası
eşorfman
mikili bi pijama
çarşaf,yastık(evden kendi yastıgını götür şiddetle tavsiye)
dragon lance kitapları
terlik(kesinlikle şart)
halı saha yakkabısı
basket ayakkabısı
futbol topu(varsa kralsın babsın herkes senne tanışır fln)
varsa ps2 yoksa 1 (ortam cocugu olursun yurtta 10 kaplan gücünde karizman olur sabahlara kadar çılgınnar gibi kapışırsınız)

ps: herhangi bişiden fazlasıyla alma sen kullanana kadar başkaları bitirir[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Hangi uninin yurtuna gidiyorsun ve yurt hakkında detaylı bilgi verirsen daha yardımcı olabilirim tabi
mesela benim kaldıgım yurt sakarya uni kampüs içinde okulun kendi yurdu idi
2 kişi odalar
pc getirmek serbest
yemek pişirmekte serbestti
banyosu oda içinde fln[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Mesaj tarihi:
valla kendine özel bir kupa
geceleri okumak için kitap
ve tabiki bilgisayar(varsa ps2 de olabilir)
bunlar temel eşyalar ve öneri olarak da kendi yastığını untma derim ben[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
normal ev gıbı abı orası hersey lazım hersey[signature][hline]Ne sen Leylasın
Ne de Ben Mecnun
Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun
Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
Mesaj tarihi:
itünün IMKB yurtları 3 kişilik odalar PC falan serbest. Odalarda yemek yapabilirsin ama mutfak gibi bişi yok banyolarda ortak[signature][hline]Alma?
Mater?
  • Yeni Oluştur...