Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xantia's Jewel ve Soul gem Shard

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pm attım fakat hocam bulunamadı dedi Crom da oldugundan emin misin :) benim adım " Emperian "

basit bi soru ama bundan sonra bu cevaba göre hareket edicem

53 armor
40 Health lı bir elbiseyi mi seçmeliyim

42 Armor
4 wisdom lu elbiseyi mi ?
Mesaj tarihi:
Yazıyorum adını şuan tatildeyim oyuna giremiyorum:) iki itemde işine yarıyacak türden kararını ver derim, ufak lvlda olabildiğince iyi item peşinde koşturma en fazla 10 lvl işini görür:)

Oyundaki karakterimin adı o ahada aoc yg linki:D

http://aoc.yg.com/profile?h=A-Qy7ELI
Mesaj tarihi:
f2p oynuyorsan mesaj atamayabilirsin, oyunu denemek için sana güzel bir fırsat 80 lvl a kadar bu şekil git ve hoşuna giderse aylık ücrete seçeneğine geçersin, oyunun hataları var ama inan ilk açıldığında daha kötü bir oyundu şuan başlayanlar çok şanslı, oyunda bir 6 kişilik bir gurup bulur ve iyide bir guild e girersen sorun yaşamazsın.

Not: Karakteri oluşturken atletik bir şekilde yap yoksa 80 lvl da raid itemlerini giymeye başladığında karakteri iyi göstermez ve kadın pom açma itemler güzel durmuyor . :)
Mesaj tarihi:
PoM um Erkek :)

Bu Skilleri nasıl dagıtıcam dün akşam açtım 11 Lvl oldum hemen
Skil pointleri dağıtmadım, Featlerinde 2 sini General e verdim.

Birde Guild isimlerine baktım hepsi yabancı orda Türk olan guildi nasıl bulabilirim ve o guildlerle nasıl iletişime geçebilriim :)

Atletik derken neyi kasteddiniz anlayamadım, birde Hızlı iletişim kurabilecegimiz bir ortam olsa keşke diyorum, çunkü anlık sormam gereken sorular oluyor... :)

Teşekkürler yardımlarınız için.
Mesaj tarihi:
forum üzerinden Özel mesaj olarak sana daha önce kullandığım bir msn adresi göndereceğim. akşama daha ayrıntılı bilgi verirm class ile ilgili. Daha önce verdiğin maili ekliyorum msn e
Mesaj tarihi:
Bandaging
Recovery
Renew Mana
Casting Concertration (40 verdim buna)
Run speed
Climbing (20 verdim )
perception

diğerlerine hic vermedim 328 Puanım boşta Yardımcı olur musunuz ?
Mesaj tarihi:
rhjzn said:

Bandaging
Recovery
Renew Mana
Casting Concertration (40 verdim buna)
Run speed
Climbing (20 verdim )
perception

diğerlerine hic vermedim 328 Puanım boşta Yardımcı olur musunuz ?

Casting Concertration her lvl aldığında buna ver.
Climbing 80 lvl olana kadar 100 sonrada toplamda 300 yap, geri kalanlarıda kafana göre ver.
Mesaj tarihi:
pinkporing said:

türk guildi var kardeş ismi one-minute gelmek istersen kapılar açık nickini ver invite atayım

Oyunu oynasa idim tam bana görre pom u özlemedim değil:) şuan yeni serverda tam bir katliam var tahmin edebiliyorum:)
Mesaj tarihi:
hocam Crom dayım Tek bir tane Türk e rastlamadım :D nerde bu guild adamlar vs :D Rage e mi geçsem yoksa daha fazla zaman kaybetmeden ???
Mesaj tarihi:
Rage de oynuyorum şuan Pom açtım adım Emperian

20 lvl de biryere geçince :) böyle Madenler felan war onları nasıl öğreniyoruz ?
Mesaj tarihi:
rhjzn said:

Rage de oynuyorum şuan Pom açtım adım Emperian

20 lvl de biryere geçince :) böyle Madenler felan war onları nasıl öğreniyoruz ?

potain gibi guild city şehirlerinin olduğu haritalarda npc ler var onlardan alacaksın görevleri.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar

113 Armor
12 Constitiuon
27 stamına
16 Combat Rating
---------
119 Armor
15 Wisdom
42 Health
36 Mana
-------