rhjzn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Pm attım fakat hocam bulunamadı dedi Crom da oldugundan emin misin :) benim adım " Emperian " basit bi soru ama bundan sonra bu cevaba göre hareket edicem 53 armor 40 Health lı bir elbiseyi mi seçmeliyim 42 Armor 4 wisdom lu elbiseyi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Yazıyorum adını şuan tatildeyim oyuna giremiyorum:) iki itemde işine yarıyacak türden kararını ver derim, ufak lvlda olabildiğince iyi item peşinde koşturma en fazla 10 lvl işini görür:) Oyundaki karakterimin adı o ahada aoc yg linki:D http://aoc.yg.com/profile?h=A-Qy7ELI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 hocam nasıl Tell atıcam :D onuda anlat bari :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 öm olarak gönderdim burya yazmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Bir zaman komutlar ile ilgili bir yazı hazırlamıştım ona bakıyorum bulursam öm gönderim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Tmm sana gönderiyorum şuan /Tell gabrieel den yazıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 yalnız f2p oyuncususun sanırım. tell atamıyor olsan gerek. bir de oyundaki içeriğe tam olarak ulaşamayacaksın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 f2p oynuyorsan mesaj atamayabilirsin, oyunu denemek için sana güzel bir fırsat 80 lvl a kadar bu şekil git ve hoşuna giderse aylık ücrete seçeneğine geçersin, oyunun hataları var ama inan ilk açıldığında daha kötü bir oyundu şuan başlayanlar çok şanslı, oyunda bir 6 kişilik bir gurup bulur ve iyide bir guild e girersen sorun yaşamazsın. Not: Karakteri oluşturken atletik bir şekilde yap yoksa 80 lvl da raid itemlerini giymeye başladığında karakteri iyi göstermez ve kadın pom açma itemler güzel durmuyor . :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 PoM um Erkek :) Bu Skilleri nasıl dagıtıcam dün akşam açtım 11 Lvl oldum hemen Skil pointleri dağıtmadım, Featlerinde 2 sini General e verdim. Birde Guild isimlerine baktım hepsi yabancı orda Türk olan guildi nasıl bulabilirim ve o guildlerle nasıl iletişime geçebilriim :) Atletik derken neyi kasteddiniz anlayamadım, birde Hızlı iletişim kurabilecegimiz bir ortam olsa keşke diyorum, çunkü anlık sormam gereken sorular oluyor... :) Teşekkürler yardımlarınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 forum üzerinden Özel mesaj olarak sana daha önce kullandığım bir msn adresi göndereceğim. akşama daha ayrıntılı bilgi verirm class ile ilgili. Daha önce verdiğin maili ekliyorum msn e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Bandaging Recovery Renew Mana Casting Concertration (40 verdim buna) Run speed Climbing (20 verdim ) perception diğerlerine hic vermedim 328 Puanım boşta Yardımcı olur musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 türk guildi var kardeş ismi one-minute gelmek istersen kapılar açık nickini ver invite atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 nick Emperian hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 rhjzn said: Bandaging Recovery Renew Mana Casting Concertration (40 verdim buna) Run speed Climbing (20 verdim ) perception diğerlerine hic vermedim 328 Puanım boşta Yardımcı olur musunuz ? Casting Concertration her lvl aldığında buna ver. Climbing 80 lvl olana kadar 100 sonrada toplamda 300 yap, geri kalanlarıda kafana göre ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 pinkporing said: türk guildi var kardeş ismi one-minute gelmek istersen kapılar açık nickini ver invite atayım Oyunu oynasa idim tam bana görre pom u özlemedim değil:) şuan yeni serverda tam bir katliam var tahmin edebiliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 server rage değilmi yanlış olmasında? unknown user diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 arkadaş cromda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 hocam Crom dayım Tek bir tane Türk e rastlamadım :D nerde bu guild adamlar vs :D Rage e mi geçsem yoksa daha fazla zaman kaybetmeden ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 biz rage deyiz ya:D nese yanlış anlaşılma oldu sanırım,oyundan çıktım bende sabah erken kalkcam da,rage de açarsan alırız dostum ufak tefek gidioruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 kaç lvl siniz ? msn adresimi ekler misin geçeyim rage ye :d daha fazla zaman kaybetmeden. rhjzn90 @hotmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Rage de oynuyorum şuan Pom açtım adım Emperian 20 lvl de biryere geçince :) böyle Madenler felan war onları nasıl öğreniyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 rhjzn said: Rage de oynuyorum şuan Pom açtım adım Emperian 20 lvl de biryere geçince :) böyle Madenler felan war onları nasıl öğreniyoruz ? potain gibi guild city şehirlerinin olduğu haritalarda npc ler var onlardan alacaksın görevleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Arkadaşlar 113 Armor 12 Constitiuon 27 stamına 16 Combat Rating --------- 119 Armor 15 Wisdom 42 Health 36 Mana ------- 162 Armor 10 strenth 11 Constitiuon Hangi elbise ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar