rhjzn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Bir kaç hafta önce bu oyuna başladım Karakterim PoM oyun ingilizce oldugu icin pek anlamıyorum görevleri felan 1. seçenege tıklayarak alıp veriyorum.. ANLASAM DAHA İYİ OLUR ASLINDA :) herneyse lvl 24 olacagım fakat aklıma konu başlıgında belirttigim itemler aklıma takıldı hala üstümde duruyorlar(Xantia's Jewel ve Soul gem Shard ) bu iki item ne işe yarar yardımcı olursanız sevinirim iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Uzun süre pom oynadım elimden gelen yardımı yaparım ama bir soru soracağım. hangi serverdasın pvp , pve? ona göre yardımcı olacağım sana Ayrıca giyeceğin itemlerde wisdom olmalı aşağıdaki linkte bir item örneği var. ayrıca aoc yg den bilgiye ulaşabilirsin ayrıca bana buradanda yazarsan yardımcı olurum. http://aoc.yg.com/item/achiton-of-illuminant-conviction?h=cvNeDght Soul gem Shard ne işe yaradığını bende pek bilmiyorum:) hiç kullanmadım. http://aoc.yg.com/item/soul-gem-shard?h=8U19tQAe Xantia's Jewel bu bir görevdenmi çıktı? http://aoc.yg.com/item/xantias-jewel?h=O3BHxpgZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 tmm hacım rhjzn90 @ hotmail.com eklersen daha rahat konusuruz server PVP 3.ydü tam adını hatırlamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 server adı Tyranny , olmazsa Türklerin yogun oldugu yada beraber oynayabilecegimiz bir yere de geçebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Merhaba Msn tarzı yazılım kullanmıyorum bana buradan ulaşabilirsin, galiba us server ında karakter açmışsın :) eu ya çevirmen gerekli ve kastığın karakteri silmelisin kötü bir haber oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 aşağıdaki linke bak. http://forum.paticik.com/read.php?72,5684020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 evet Eu serverında oynamalısın ki diğerleriyle buluşabilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Hmm Eu server daha mı kalabalık ? birde orada Türkler daha çoktur, iyi oldu ya sizlerle tanıştıgım :D valla ızdırap olmaya başlamıştı :)) tamam o zaman inşallah Akşama doğru düzelticem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 EU da Hangi serverda Karakter açıcam ? onuda belirtebilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 şimdi pve seviyorum açık alanda görev yaparken ne ben dalaym ne insanlar bana dalsın, çok rahat pug raidler bulayım diyorsan Crom. eğer ben pvpciyim her an pvp yapmak isterim. insanlarla aramdaki fark önemli değil oturmuş server olsun diyorsan fury. yok ben hardcore pvpciyim. soluksuz pvp istiyorum. yeni açılmış server olsun diyorsan Rage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 abi siz hangisinde takılıyosunuz onu söyleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 hımmm furyde türk guildı kalmadı. Rage'de "One Minute" var. sen seç :) edit: cromdaki abyssus adlı guildın dağılmasını öğrenmemle editlenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinsisu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Age of Conan'a hoşgeldin Rhjzn, belirttiğin itemler "Xantia's Wrath" sıralı görevinin ödülleridir. Toplamda 76 tin'e vendor'a satabilirsin. Bir özelliği yok. Türklerin yoğun olduğu yer Crom, Fury ve yeni açılan Rage serverıdır. Yeni başladığın için Crom'u tavsiye ederim. Karakterini sindirerek ilerlersin. PvP server'larında bu süreç biraz hızlı oluyor. İyi oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 rhjzn Oyuna yeni başlıyorsan ve hala pom ile oynayacağım diyorsan pve ile başla karakteri öğren oynayacağın class gerçekten zevkli bir class tır, Aoc de bütüm heal class lar ile oynadım pom un üzerine tanımam Ayrıca pve olsada pvp yapabilirsin. gank olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 sana yukarıda hangi serverda oynuyorsun sormamın nedeni server a göre feat yapacağımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Hocam dediginiz gibi Localconfig i orda gösterilen gibi yapınca START geliyor ama oyuna baglanmıyor Could not ... hata veriyor, yani server a bağlanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Eu da oynayan birisi LocalConfig dosyasını Uplayabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bana verdiğin maile bak ayrıca karakteri sildin değilmi? ondanda hata verebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 tamam hocam şimdi İD PASS ekranına geliyor şifremi giriyorum, orda hata veriyo , ben F2P oynuyorum onunla bi ilgisi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 rhjzn said: tamam hocam şimdi İD PASS ekranına geliyor şifremi giriyorum, orda hata veriyo , ben F2P oynuyorum onunla bi ilgisi var mı ? Tmm buda okey şimdi server seçicem bir saniye :) POM Açmayı düşünüyorum yine bilgilerinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Crom serverin da PoM açtım arkadaşlar Yardımlarınızı bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Crom'da oynayan arkadaşlar oyun içi karakter adını yazarsan ulaşabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 oyundaki adım Emperian Featleri ve P deki Skil leri nasıl dagıtıcagım konusunda yardımcı olur musunuz birde başka yapmam gereken şeyler neler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Pom ile ilgili sana tavsiyem ilk olarak pve feat kullan ve karakteri kasman aşağıda linkte bir feat var ilk olarak General den vermeye başla General li tamalayınca büyük heal a dokunduğunda heal atar ve yürürken bile yapabilirsin orta heal yani mavi olan oda aynı hızlı şekilde, iki mob yada yukarısına dalacağında yeşil , mavi, heal i at ve dal içeri 24 lvl a kadar oynadın zaten çoğunu biliyorsun. Bu feat i tamamlandığında mana sıkıntın kalmayacak raid ve guruplarda rahat edeceksin. Pom ile oynarken olabildiğince kendini korumaya alıştır pvp de sıkıntı çekmezsin ve yeni açılan skil var ise ne işe yaradığını öğrenmek için kesinlikle moblarda dene daha hızlı öğrenmene yardımcı olur, geri kalanda tamamen senin oyun sitiline bağlı. Şuan oyunu oynamıyorum ama bazen yenilikleri denemek için girdiğim oluyor bende crom dayım Nick: Gabrieel Tell atarsın oyunda isen daha fazla yardımcı olurum. http://aoc.yg.com/feat-planner?class=24&tpl=1900-05,1901-05,1903-05,1904-05,1907-05,1908-01,1909-02,1913-03,1914-02,1917-05,1918-02,1921-05,1919-05,1922-05,1920-01,1923-01,4206-25,4200-25,4207-22,4202-23,4208-22,4211-25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 onların tam adını hatırlamıyorum ama bir tanesi var o önemli adlarını bana yazarsan sana söyliyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar