Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ios, android ve symbian icin mmorpg. 8bit grafikler falan sirin, questler 5 ayi kes, bilmemneye su mektubu gotur, 10 cicek falan topla ama telefon icin baya baya mmo olmus. warspear-online.com/en/home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 pili oldurmeseler oynanacakta, pil hemen bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 eger telefonda mmo istiyorsan Order & Chaos Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 o var bende birde pocket legends denen bir sey daha cektim dun aksam, en guzel ve oynanabiliri bu oldu an icin.. pil yetmiyor tabii manasiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bende dandik nokya var ya sizin dedikleriniz yok symbianda sanirim. pc yokken ve sarj imkani varsa eglendiriyor ama, ben bi de daha fantastik bir sey yaparak 3g internetimi wirelessdan dagitip yanimdaki arkadasla birlikte oynadim bunu gecende, prize takili olmasina ragmen 1 kademe bile sarj olamamis 2 3 saatte ehhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legionn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Türkçe Forum Açılmıştır Buyrun! http://forum.warspear-online.com/index.php?board=52.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar