pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Evet beyler One-minute guild çatısı altında buluşmaktayız yeni serverda ,wowda kul-tiras serverında 2006 dan beri evrimleşerek gelişimini tamamlayan guildimize siz hardcore pvp seven arkadaşları bekleriz,, Zaten siz bize gelmezseniz,elbet biz size geliriz... guildde kural v.s diye birşey yok,dost guild yok,tamamen conanın kaotik ortamından beslenen bir guild yapımız var,ventrilo v.s herşey var yeterki iki kılıçta siz sallayın.. not:bu arada 3*5 guild düşman listesine aldı şimdiden,ölmeyi ve öldürmeyi sevenleri bekliyoruz :p oyun içi iletişim: sinx,bloodseeker,sibob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Oluşumunuzda başarılar dilerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ben ölmeyi değil de öldürmeyi seviyorum ama bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 olsun küheylan :D sen de öldüren tarafta olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ingilizceside süperdi burhanın yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar