Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunca zamandır boşa kasmışız para kazanacaz diye...

kavel

Öne çıkan mesajlar

said:
-Mix-, 22 Eylül 2004 18:54 tarihinde demiş ki:
baş sana geliyo abi neyine katlanacaksın

zuahhahah bu konu cok komikmic lan.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nameless13, 22 Eylül 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
bu konudan baya bir imzalık bişiyler çıkar :)

Şu fena değil mesela ;

said:
Apache, "dantelcilik" ile "jigololuğun" karşılaştırıldığı bir topicte demiş ki:
dantelci dedirtmem kendime

Konuya döner isek hakikaten iyi paraymış, öğrenmeye kalksak öğrenebilir miyiz ki? =P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 22 Eylül 2004 18:36 tarihinde demiş ki:
Tabi olunmuyor.Belli bir çevren olması,çok olması bile ortalama bir yakışıklılığa,iyi bir giyim tarzına ve perfomansa gerek var.

Fortuneteller ;

Jigoloların hedef kitlesi olan +80'lerin dayanılmazı olacak ve "Ah gençliğim vah gençliğim." diyeceksin.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
Sosyal ağlarda paylaş

Çocukken baya bi merak salmıştım hatta biraz öğrenmiştim ama çok dalga geçmişlerdi görenler. Dayanamayıp bırakmıştım :) Keşke bırakmasaymışım. Hiç olmazsa öğrenip kenara koyardım .. ehuehue[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Sosyal ağlarda paylaş

para kazanmak için çeşitli yollar var tabi :P[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sailor, 22 Eylül 2004 18:40 tarihinde demiş ki:
önemli olan birşey üretmek değil, onu pazarlamak. sen yapsan mahalleden 5-10 kişi 5-10 milyona alır anca :)
bir örnek de ben vereyim bi mobilya şirketi 2 milyara televizyon sehpası mı ne yapıyor. gazetede vardı çok moda fln diye bildiğin kutu.. mobilya işinin içinde olduğumuzdan biliyorum onun maliyeti 30m etmez.
bizde mobilya isinin icindeyiz cok guluyorum bole mutfak fiyatlarini falan yok neymis genc oda seti 3 milyar ahaaa maliyeti 1 milyar bile etmeyen suntadan yapiyolar cok komik yaa yok cilek mobilyaymis yok suymus yok buymus bu arada sizin firma ne ?[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!!

Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor -
Sosyal ağlarda paylaş

gecen gn arkadasın biri bişi gönderdi ''kocaya kacan kızımın dantel agırlıklı ceyizleri dolar üzerinden satılıktır'' seklinde kadın gazeye sankı durumdan gayet hosnutmus gibi ilan wermiş =) deli para yapıo ne diosunuz yaa =)))[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...