elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: -Mix-, 22 Eylül 2004 18:54 tarihinde demiş ki: baş sana geliyo abi neyine katlanacaksın zuahhahah bu konu cok komikmic lan.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 KAvel sen heralde yenisin buralarda.Bana Testesterone Ramses derler burada.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 suriyeden perdemi getirtsem aklımada yattı ehe[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bu konudan baya bir imzalık bişiyler çıkar :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: nameless13, 22 Eylül 2004 19:03 tarihinde demiş ki: bu konudan baya bir imzalık bişiyler çıkar :) eheh kesinlikle ..[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: nameless13, 22 Eylül 2004 19:03 tarihinde demiş ki: bu konudan baya bir imzalık bişiyler çıkar :) Şu fena değil mesela ; said: Apache, "dantelcilik" ile "jigololuğun" karşılaştırıldığı bir topicte demiş ki: dantelci dedirtmem kendime Konuya döner isek hakikaten iyi paraymış, öğrenmeye kalksak öğrenebilir miyiz ki? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: RamsesII, 22 Eylül 2004 18:36 tarihinde demiş ki: Tabi olunmuyor.Belli bir çevren olması,çok olması bile ortalama bir yakışıklılığa,iyi bir giyim tarzına ve perfomansa gerek var. Fortuneteller ; Jigoloların hedef kitlesi olan +80'lerin dayanılmazı olacak ve "Ah gençliğim vah gençliğim." diyeceksin.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Çocukken baya bi merak salmıştım hatta biraz öğrenmiştim ama çok dalga geçmişlerdi görenler. Dayanamayıp bırakmıştım :) Keşke bırakmasaymışım. Hiç olmazsa öğrenip kenara koyardım .. ehuehue[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 dragon seklınde danteller baya satabilir aslında[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Yalnız düşünsenize benim dantelleri .. 1 ler 0 lar .. www yada neler neler olurdu kim bilir :)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Babaanne evi dekoratörlüğü olarak okuyabiliyorsunuz bunu sanırım.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Alexi_Septimus, 22 Eylül 2004 19:36 tarihinde demiş ki: Babaanne evi dekoratörlüğü olarak okuyabiliyorsunuz bunu sanırım. at kendini bi yerden :-p[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 kavel abi şimdi bırakimmi ben ?? yani ne diyorsun para kazanamazsak fln? ?[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dededede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 aksamlari bos olanlar aksam kurslarina katilsin... hem bissuru evde kalmis kizla da tanisirlar.. ;) iclerinden guseller de cikiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Istersem 1 yılda yapiim, 4.5 milyar verilen dantel takımını direk verirdim ha. Annemiz hamarat değil ki dantel falan yapsın, entel işte.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 benim ananem feci güzel dolma yapar, o da gider mi o fiyata? yaprak dolmasından salon takımı falan =P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 gel bize haha annanem geldi yapmıs ama az yiycem 15. günü diyetimin Viva Lö Diyet :P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Alexi_Septimus, 22 Eylül 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Annemiz hamarat değil ki dantel falan yapsın, entel işte. eheh bi imzalık daha :)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 para kazanmak için çeşitli yollar var tabi :P[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ulan para için entel dantel işlere kaldk be jigololuk dantelcilik fln? =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 *!tıp fakültesini 5. sınıfta terk etme kararı alır*[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Peki jigaloluk yasalmı? Ve sorması ayıp seans başına ne kadar alıyolardır? Yoksa üni falan hikayemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Sailor, 22 Eylül 2004 18:40 tarihinde demiş ki: önemli olan birşey üretmek değil, onu pazarlamak. sen yapsan mahalleden 5-10 kişi 5-10 milyona alır anca :) bir örnek de ben vereyim bi mobilya şirketi 2 milyara televizyon sehpası mı ne yapıyor. gazetede vardı çok moda fln diye bildiğin kutu.. mobilya işinin içinde olduğumuzdan biliyorum onun maliyeti 30m etmez. bizde mobilya isinin icindeyiz cok guluyorum bole mutfak fiyatlarini falan yok neymis genc oda seti 3 milyar ahaaa maliyeti 1 milyar bile etmeyen suntadan yapiyolar cok komik yaa yok cilek mobilyaymis yok suymus yok buymus bu arada sizin firma ne ?[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_painkiller Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 *kopar*[signature][hline]if u have a pain you must ask me ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 gecen gn arkadasın biri bişi gönderdi ''kocaya kacan kızımın dantel agırlıklı ceyizleri dolar üzerinden satılıktır'' seklinde kadın gazeye sankı durumdan gayet hosnutmus gibi ilan wermiş =) deli para yapıo ne diosunuz yaa =)))[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar