DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ofis hayatı çok sıkıcı lan insanlar çalışırken muhabbet etmemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Departmanda iki erkek vardı ikisi de işten ayrıldı. Ofiste 8 kız kaldık sdfsdg. Neyse ki benim Cuma son günüm. Ama eğer insan kaynakları birisini işe almayı düşünürlerse Ayça direk benim adımı vericekmiş. Bakalım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Of ne bayar 8 kizin icinde calismak ya. Adamlar kosarak kacmislardir. Of iyi ki kizli bolumde okumuyorum ya is hayati igrenc olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 El kremleri falan uçuşuyo bizim ofiste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 napae said: El kremleri falan uçuşuyo bizim ofiste. ayaktaysam taşıyıcı olarak kullanıla biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 şimdi bi mühendiz çıkıp "BİZDE DE EL KREMİ UÇUŞUYO EHE EHEHE" dicek. hep sarışın sarışın laflar ediyosun, son zamanlarda gözüme takılmaya başladı. sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 nasır oldular biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 nası bi arkadaş ve iş ortamın var senin abi? arkdaşınla ağda muhabbeti yaparsın iş arkadaşların böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mr_Hand said: şimdi bi mühendiz çıkıp "BİZDE DE EL KREMİ UÇUŞUYO EHE EHEHE" dicek. hep sarışın sarışın laflar ediyosun, son zamanlarda gözüme takılmaya başladı. sdgsdg Senin ne kadar sapık bi herif olduğundan kaynaklanıyo heralde dediklerimi sürekli başka yerlere çekmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 uuu kavgada söylenmez. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 kozalak said: nası bi arkadaş ve iş ortamın var senin abi? arkdaşınla ağda muhabbeti yaparsın iş arkadaşların böyle... yok olmadı daha ama bıyık alma konuşuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 götünüze epilasyon yaptırıyonuz mu desene bi? merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 kibarca tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 barnacle said: götünüze epilasyon yaptırıyonuz mu desene bi? merak ettim lan oğlum! çıh çıh güzelim kızlar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ahahafgddg yarıldım :D olm o soruyu kibarca sorsana bi? dene bi valla bak. nasıl oluyo merak ettim. (kendi kendine değil ama iş ortamında bi kadına sor direkt) suratının bi yarısında kocaman bi el izi diğer yarısında da 4 paralel tırnak iziyle dönmezse bu topice ne oliim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sormazsan da forum linki at. bak arkadaslar soruyor felan de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 en güzel kıza dedim üye ol gelince siz sorarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Çabuk olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 la bi de bunlar izmirli. ekmek çıkabilire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abazalar diyip gidecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Bence biz biraz daha samimiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 napae said: Mr_Hand said: şimdi bi mühendiz çıkıp "BİZDE DE EL KREMİ UÇUŞUYO EHE EHEHE" dicek. hep sarışın sarışın laflar ediyosun, son zamanlarda gözüme takılmaya başladı. sdgsdg Senin ne kadar sapık bi herif olduğundan kaynaklanıyo heralde dediklerimi sürekli başka yerlere çekmen. Offf. Oguz su ayardan sonra 1 sene ugramaman lazim forum'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bence Mr_Hand basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 seko, burda genç bi kardeşin var. sen gelip forumlara başlık açıyosun. yakıştıramadım ve en güzel olan kızla beni acilen tanıştırmanı bekliyorum. sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 di said: Offf. Oguz su ayardan sonra 1 sene ugramaman lazim forum'a. yok daha neler. ben ayar falan görmüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar