küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 http://images.gittigidiyor.com/3673/ERKIN-KORAY-FESUPHANALLAH-amp-KOMSU-KIZI__36737885_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 adamın genç olduğu zamanlar.. 1642 falan olması lazım herhalde.. ingiliz içsavaşları dönemi tabii. yüzünü döneme uygun boyamış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 son apachi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Dartanian said: Uzun saç ergenlik evresidir. ergenlik evresi budur http://forum.paticik.com/read.php?62,5694497,5694515#msg-5694497 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Saçın uzunsa rockcı bir ergensindir açık ve net.Bi dönem death veya black metale yönelmiş devamında proggresivele hayatına devam eden bir ergen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 off çogiyi ya. yaşımı bile bilmiyorsun, kaç yıldır saçım uzun onu da bilmiyorsun. hepsini geç dinlediğim müziği dahi bilmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 dartanian saçkıran heralde. haklısın brother Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 30'una gelince de chill out dinlemeye başlarlar. salon adamı olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 saçım uzun diye bi eğitimsiz kalmış uzaktan akraba kontenjanından görüştüğümüz amcamız "sen rokçusun entelsin tabii bilirsin bunları" demişti. daldanyer'i akrabama benzettim. salim dayı? sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 kavga geliyor kavgaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 küheylan said: kavga geliyor kavgaaa ya ne kavgası ya.. adamda hayatı boyunca saç uzatcak cesaret olmamış, içinde yara kalmış, eksiklik hissetmiş de laf yetiştirmeye çalışıyor işte bilgisayar başından. tutup da kavga mı edecek yani.. pffft laf.. işte şimdi kavga olur olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 paticikte erkekte uzun saça karşı bu kadar ön yargılı insan görmek gerçekten beni şaşırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 eyvallah dasaa patlattım mısırları bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 F5F5F5F5F5F5F5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 abi adam hatalı olduğunu anladı. saçlara kaynak yaptırtmaya gitti. delikanlıymış helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 uzundu baya, belimin biraz üstündeydi. ama kestirdim bu hafta, omuzlarımda artık. böyle şimdi saçım. yalnız çok büyükmüş fotoğraf sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 karı mısın lan beline kadar saç uzatıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 siz uzatmaya cesaret edemiyosunuz, içinizde kalmış !1 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 hadi erkekler neyse de kızlar niye kestiyiyor anlamıyorum hiç saçı çok uzun diye normalden daha kötü gözüken hatun görmedim uzatıcan ayak bileklerine kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 saçım uzun rakçıyım herkes bilsin yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Abi 2009 yılında kestirdim ben saçlaarı 2yıl boyunca uzundu lan bonustum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 saçım uzun, rakçı değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Phyx said: hadi erkekler neyse de kızlar niye kestiyiyor anlamıyorum hiç saçı çok uzun diye normalden daha kötü gözüken hatun görmedim uzatıcan ayak bileklerine kadar Şu mantık erkekler için tam tersi olarak geçerli bence.Saçı uzun diye normalden daha iyi gözüken erkek görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 lise 1 den beri uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 sizin okul kolej gibi yeaws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar