Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayaletmiyim ben ya görün beni bende varım

diablotg

Öne çıkan mesajlar

said:
diablotg, 22 Eylül 2004 17:16 tarihinde demiş ki:
.İzmire bile karşıyakaya falan dolaşmak için yalnız gidip geliyorum

ya ulan o ne güzel bi duygudur haberin var mı. ankarada 16 sene boyunca yalnız dolaştım o halimle çoook mutluydum. artık yalnız dolaşmıyorum ama sanki yalnız dolaşınca daha bir ayrı, daha bir güzel oluyordu (lonely as i am, together we cry tripleri)[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
Sosyal ağlarda paylaş

yalnızlık kötü bir şeu değildir bireysellik kazanırsın farklılaşırsın bundan 2 sene sonra oh be iyiki yalnız kalmışım diyeceksin. bir grubun parçası olupta bireyselliğinden ödüm vermektense yalnız kalıp birazda olsun çıldırmayı tercih etmelisin bence[signature][hline]Do you mind if i always love you?
Sosyal ağlarda paylaş

kaplumbağa yalnız risk alıp kafasını kabuğundan çıkardığında ilerleyebilir [signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

yanlızlık bireysellik kazandırmanın yanında insana *ooh bea ulan neydi oyle arkadsin hesabını ode oh kendim yiyorum kendim sçıyorumm alman usulu takılıyorum* dedirtebilir de, ya da dedirtmeyebilir.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Sosyal ağlarda paylaş

evet di mi elma
mesela beeeyle arkadasinla geziyosun
soora ordan kotu bi zabıta cikiyo ve sizin yananızından makas alıp kaciyo
ilginc di mi.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Psikoloğa git.Psikolog deli doktoru değildir.Senin gerçekten bi yerden yardıma ihtiyacın var.Bi kere her şeyi çoook büyütüyosun gözünde.Kendine çok acıyorsun.Eziğim diyorsun e zaten kendini en başta sen eziyorsun ne bekliyebilirsinki? Şu anda yapabileceğin en en en mantıklı şey psikoloğa gitmek.

He yok ben gitmem deli doktoruna diyorsan kesinlikle dünya üzerinde bir arkadaşın vardır,git resmen sülük gibi yapış herife.Sen bi ayda 5-10 defa dışarı çıkmaya başla gerisi gelir kendiliğinden. Bide karı kız demişinde bence sen önce kendini beğen sonra belki karşı cins seni beğenir.
Hiç birisi olmadı dersen bi dahaki paticik buluşmalarına katıl veya evde bilgisayar oynamak yerine internet kafelere git.Şöle 3-5 ay düzenli internet kafeye gidersen rahat bulursun bi iki arkadaş.Ha en süper dostluklar ordan çıkmaz ama bir başlangıçtır yine.
Bide sölemek kolay tabii ama bi hepimizin insan olduğunu hepimizin kusurları olduğunu,seni çeviren bayanların bile kötü zamanlarının olduğunu düşünürsen çok rahat gelmeye başlar hayat senin için.Bi arkadaş vardı tıpkı senin anlattığın gibi,adam konuştuğu herkesi çok afedersiniz s.çarken düşündü ve resmen hayatı değişti.Dene bi :)
Sosyal ağlarda paylaş

her insanla iyi anlaşıyorum diyorsan , onların kölesi olma moduna girmişsin demektir.

kuralları kendin koy , onlar sana uysun.

yalnız mısın? işte büyümeye başladın.

kimse size mutluluk vaad etmedi ki. güzel günler , sevgilinizle güzel dakikalar felan. siz yaratacaksınız bunu.
ama önce insan kendini geliştirmeli , ve kendine çeki düzen vermeli.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solomnus, 22 Eylül 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
Psikoloğa git.Psikolog deli doktoru değildir.Senin gerçekten bi yerden yardıma ihtiyacın var.Bi kere her şeyi çoook büyütüyosun gözünde.Kendine çok acıyorsun.Eziğim diyorsun e zaten kendini en başta sen eziyorsun ne bekliyebilirsinki? Şu anda yapabileceğin en en en mantıklı şey psikoloğa gitmek.

He yok ben gitmem deli doktoruna diyorsan kesinlikle dünya üzerinde bir arkadaşın vardır,git resmen sülük gibi yapış herife.Sen bi ayda 5-10 defa dışarı çıkmaya başla gerisi gelir kendiliğinden. Bide karı kız demişinde bence sen önce kendini beğen sonra belki karşı cins seni beğenir.
Hiç birisi olmadı dersen bi dahaki paticik buluşmalarına katıl veya evde bilgisayar oynamak yerine internet kafelere git.Şöle 3-5 ay düzenli internet kafeye gidersen rahat bulursun bi iki arkadaş.Ha en süper dostluklar ordan çıkmaz ama bir başlangıçtır yine.
Bide sölemek kolay tabii ama bi hepimizin insan olduğunu hepimizin kusurları olduğunu,seni çeviren bayanların bile kötü zamanlarının olduğunu düşünürsen çok rahat gelmeye başlar hayat senin için.Bi arkadaş vardı tıpkı senin anlattığın gibi,adam konuştuğu herkesi çok afedersiniz s.çarken düşündü ve resmen hayatı değişti.Dene bi :)

evet psikolog da güzel bir çözüm. her insanın bir psikoloğu olmalı bence.

sanırım çoğu avrupa ülkesinde de böyle.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tamirci, 22 Eylül 2004 20:32 tarihinde demiş ki:
o kadar çok dost arama
1 tane bul öz bul

doğru diyor, benim 2-3 dostum 6-7 tane yakın arkadaşım ve 10-15 tane arladaşım var ve fazla gelmeye başladılar.Çok arkadaş yapıcam diye kasma alışık değilsen sorun olur.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

bi arkadaş babana yalakalık yap falan demiş nasıl bir mantıksa o?

kendini birey olarak kabul ettir önce ailene sonra arkadaşlarına. seni sallamayanları sen hiç sallama. arkadaşım olmuyo diye üzülme. üzülceksen dostum olmuyo diye üzül. cünkü arkadaşlıkların cogu sahtedir.[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark

[Bu mesaj -Mix- tarafından 22 Eylül 2004 22:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

e evladım adam da demis babam scar bırakır agzima demis okumadın galiba bu yonden birey olarak kabul ettirmeye kalkarsa şepeşilleyi yiyecek onun icin once kendini sevdir o zaten seni birey olarak kabul eder. Universiteye girene kadar babana iyi davran sonra zaten daha ozgur olacagini istmese de gorur fena bi sekilde.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Sosyal ağlarda paylaş

sence babasına yalakalık yaparsa kendi kişiligini koruyabilir mi? yoksa babasının istedigi gibi bir insan mı olur? babasının kuklası olmak zorunda deigl tavsiyelerini dinleyebilir isterse ama bazı sorumlulukları dışında hiçbişeyi yapmak zorunda degil.

ezilmeyi "şepeşilleye" tercih edecekse de kendi kararıdır.

kız konusunda da bişey söylicem

sen geçen gün bi topic açmamısmıydın "bu karı kız mevzuundan elimi ayagımı cekiyorum. gerekli diiller derslerime calıscam" falan demiyor muydun?

zamanı gelince olur zaten. hiçbişeyi bu kadar takmana degmez

edit:üstteki mesaja atfen ben senin evladın falan degilim nerden cıkardın ?
[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark

[Bu mesaj -Mix- tarafından 22 Eylül 2004 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eheh onu ben yazmadım ou gaza gelen mucit bi arkadas yazmisti iyi uydurdun. Ayrıca kisliğinin hic bir zaman kaybetmeyecek. Ezilirsen daha cok ezilirsin. Ayrıca babana yalakalı yapmanın bir zararı yok. Bu arada evladım derken manevi anlamada soyledim yoksa olmadi yani oyle bisey.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok basit.. Aikido, Tai Chi, Iai-do veya bu türden bir savunma/savaş sanatı öğrenmeye başla. Ama internetten indirdiğin dökümanlarla falan değil, bir grup ile.

Tek sorunun İzmir dışından 2 günde bir bu olay için İzmir'e inecek olman.. Ama Karşıyaka'da başıboş yere gezmek yerine, bu tür bir aktivite yaparsan, hem şu anda yitirmiş olduğun kendine güven duygusu yerine gelir, hem de hayal bile edemeyeceğin bir elektrik ile bir grubun icine dahil olursun.

Şu sıralar kendine güven sorunu olan herkese bunu tavsiye ediyorum.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Sosyal ağlarda paylaş

insanlara ne yaptigini degil ne oldugunu sorgula bence . herkes cok populer olacak bir dunya arkadasi olacak diye bir sey yok . olanin nasil oluyorda senin olmuyor . demek ki sende var birsey . ha bu kotu mu ? olabilirde olmayabilirde . kotu olabilir zira boktan bir adam olabilirsin , kotu olmayabilir aslinda iyi bir adamsindir ama baska insanlari cekecek ozelliklerin yoktur . bunun hesabini yapacak olan sensin . baktin boktan adam degilsin ama cazipte degilsin o zaman ver kendini okuluna isine gucune kendini gelistir her konuda . bazi seyleri elde etmenin pek cok yolu vardir . sen super bir adam ol paran olsun bilgin olsun zaten insanlar etrafina toplanir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

Aferim pati halkı ya aferim. Gözüm yaşardı walla. Böyle bir toplulukta olmaktan gurur duydum. Bazen saçmaladığınızda oluyor ama şurda yazdıklarınız, birine yardım etme isteğiniz takdire şayan.
Hadi bakalım, bir sonuca erdirin bu olayı. Mesela İzmirli patiler bu arkadaşla bi buluşma düzenlese ?
Bu arada kardeş, sıkma canını. Herkesin geçtiği bir dönemden geçiyorsun. Seninki biraz daha sıkıntılı geçiyor galiba ama emin ol zaman herşeyin ilacıdır.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır.
Mustafa Kemal
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...