Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayaletmiyim ben ya görün beni bende varım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyice kötüye gidiyorum iyice beter oluyorum ya.Ben gerçekten bugüne kadar kimseye kötülüğü dokunmamış herkesi çok seven biriyim.Ama ne okulda ne dışarda ne evde kimse beni sanki görmüyor sanki yokum.Adam yerine koymuyorlar resmen kelimenin anlamıyla dışlanıyorum.Ezik gözüyle bakılıyorum.Ben ne yaptım ya bunları hakedecek nedir benim bu çektiklerim.Babamı desen bütün gün stres alıyo gelio bi babana bi anneme baırıyo çaırıyo özellikle de bana her 2 lafında kafanı kırarım azını yüzünü daıtırım falan evde huzur yok baırış çaırış.kime baırıyorsa baırsın sanki bana bağırıyo gibi oluyo ya.Kızlar zaten biliyosunuz bana yaptıklarını.Okulda arada bir bi kaç kişi gelio merhaba napıon felan tamam bitti.O da ayıp olmasın die.Yanımda geçiorlar Tam bir hayalet gibiyim ya.Yalnızım okulda bile yalnızım.Arkadaşım yok hiçbir dostum yok.Eve geliyorum.Dışarıya çıksam gidilcek hiçbir yer yok buralarda hiçbir arkadaşım yok.gerçi var ama onlarda benle sırf ultima muhabbeti yapıorlar hiçbir yere davet etmiyorlar falan.Yani yalnızım , hayaletim , eziğim , tipsizim , hiçkimseyim , dışlanmışım.
Birde başıma dersler diniliyorum anlayamıyorum soruyorum anlıyorum soru çözüyoruz karşıo falan başım çatlıo Her yanda sorun yeter ya Yeter lan aaaaaa bıktım lan yeter be napıcam ben ya ulan offff ya[signature][hline]
Mesaj tarihi:
kızlar arkadaşlarım için hiçbir şey ifade etmiyorum.SAnki Evrenin ortasında tek başımayım.Ya beni düşünen seven hiçkimsem yokmu ya annem babam kardeşim den başka ya Lan off[signature][hline]
Mesaj tarihi:
nıe bu kadar cok arkadas ıstıorsun ne güzel ter temiz hayatın var benımkı gıbı cokmu güzel 15109510 tane arkadasın olması mesela bı gun bırı arıor ondan sonra dıerı ben sıze geliorum dior biri ordan atlıor hadı bu gece bıze gel yemeye hayda hangı bırını ekıcende dıyerıne gıdıcen bu her gün böle cok sinirimi bozuor aile içindeki sorunlarını da herhalde söle cozersın baba dersın ben böle ii akıllı bir aile cocuguyum böle böleyim beni böle sevmiorsan gang olurum dersın iki uc züppe arkadasını bul getir eve fln ne bileyim annenı fln delı etsınler annen baban la konussun baban o zmn anlar deyerini kac yasındasın kı 17= fln ickin sigaran varmı yanı neki bu babandan cektın cok merak ettim ?
Mesaj tarihi:
Ya kurtulmak istiyorum ya hadi bu kadar sorunum var bu kadar kötü durumdayım insanın özel bir yeteneği olur bari gitar çalmak veya çok iyi bir developer olmak gibi Hiçbir özelliğim de yok yapamıyorum kendimi bu dünyada fazlalık gibi hissediyorum.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Serenay 17 yaşındayım ve hayatım yalnızlıklarla geçti.izmir dışında oturuyorum.İzmire bile karşıyakaya falan dolaşmak için yalnız gidip geliyorum yalnızlığın ne kadar kötü acı çektiren bir şey olduğunu biliyormusun.Dışlanmak adam yerine konmamak fark edilmemek ezik durumuna düşmek nedir bilirmisin.Babam a öle karşısına geçip laf anlatamazsın babam ben ne dersem o olcaktan tiptendir bide sakin konuşmaz o hiç ayrıca eve kimseye çaıramam çaırdımı çok kızıyolar ya[signature][hline]
Mesaj tarihi:
abı baska bı ortam a gırmeyı dene sıkılmadınmı yanı pc falan gıt arkadaslarınla bı cumartesı sınemaya ordan bi beach e inin oturun muhabbetınızı yapın ( en samımı arkadaşlarınla ) bide insanlara cok iyilik yapma bi gün anlarsın yaptın iyiliklerin hepsinin boşa oldugunu cok ta taviz verme arkadaslarına buda en büyük sorunun olur.
Mesaj tarihi:
said:
diablotg, 22 Eylül 2004 17:16 tarihinde demiş ki:
Serenay 17 yaşındayım ve hayatım yalnızlıklarla geçti.izmir dışında oturuyorum.İzmire bile karşıyakaya falan dolaşmak için yalnız gidip geliyorum yalnızlığın ne kadar kötü acı çektiren bir şey olduğunu biliyormusun.Dışlanmak adam yerine konmamak fark edilmemek ezik durumuna düşmek nedir bilirmisin.Babam a öle karşısına geçip laf anlatamazsın babam ben ne dersem o olcaktan tiptendir bide sakin konuşmaz o hiç ayrıca eve kimseye çaıramam çaırdımı çok kızıyolar ya
diablo kardeşim sen olgunlaşmamısın gördügüm kadariyle ? yada ailendekiler seni hala kücük diab olarak görüyor ne demek eve arkadaşını cagırınca kızmak ya sen 17 yasına gelmissin cagıramazmısın evıne dostunu arkadaşını böle sacmalık olmaz yanı bana ters geldi hadi anlarım aksam cıkamazsın falan buda babandan kaynaklanır benımkıler ayrı bu yüzden cok rahatım fakat senın durumuna uzuldum yanı evdekilere biraz dişini gösterki anlasınlar 17 yaslarında tosun gıbı cocukları oldugunu.suanda mudale etmezsen ilerde cok cok cekersin özellikle lise 3 e geldiginde hatta hatta üniye =)
Mesaj tarihi:
Hmmm Oturduğunuz yerin etrafında hiç insan kız vs vs yokmu? git onlarla tanış

mrb ben yan komşunuzum en güzel tanışma taktiğidir[signature][hline]hö?
Mesaj tarihi:
okulda o zaman sınıfında selam verdıklerıne takıl bıraz gıt yanlarına hadi gelin bi kantine bakalım ne var ne yok böle suskun suskun gezersen okulda kımse konusmak ıstemez tabı beyler hic suna buna gıttınızmı dıye muhabbet ac ne bilim abi aklima geldikce yazıorum kız konusuna gelince allaha sukur butun okulda ki kızlarla aram cok iyi hepsini kardeşim gibi gorurum cunku dertleri oldugunda yanlarına gıdıp dinlerim hal hatır sorarım moralleri bozuk oldunda hıc belli etmezler ama anladıgın zaman mutlaka bı sor yanı nıe moralin bozuk dıe ya off bosver falan dersede anlat ya nolcak de konuyu bagla
Mesaj tarihi:
eğer becerebileceksen gelde bunu babama söle babama dişini göster bakalım gösterebiliyorsan adam 1.90 120 kilo bi kalksa zaten aşırı sinirli herif darmadağan eder hiç yani cinnet bile geçirir acayip sinirli bi adam herşeyime baırır eve kimseyi çaırmıyorum işte bilmiyorum nedenini neden diyorum yok neden meden dio :([signature][hline]
Mesaj tarihi:
ya muhabbet ediyorlar ama yani öle beni görünce sevdikleri bir arkadaş mı gibi davranmıyolar ben aağzımı açrsam anca ayrıca bizim burda kız vs vs dolu ama şu ana kadar 23 kıza teklif ettim arkadaşlık vs vs hepsi red 3 tanede kazık yedim başka bir şeyim yok[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ohoo babana o zmn öle bi laf söylemen laızm ki o laf adama koycak yanı baska bısey demıorum bıde erutan doru solemıs lan diab bu hayat ınsana 1 kez verilir dogdun 17 yasına geldin hala bi kazan sakatlıgın yoksa allahına sukret yanı böle sıkılma hemen hayattan hersey zamanla gelişir mahallendeki arkadaşlarinin ailelerini görünce selam bak bunu mutlaka yap onlara bı gun zıyarete gıdersen onlarda sana selam verır ondan sonra demesınler ayy ali ne bicim arkadasların var böyle görgüsüz kültürsüz diyip senden sogutmasınlar okul aktivitelerine katıl aklima gelmior baska
Mesaj tarihi:
kurtulmak istemen güzel bişey,
ama
gözlemlediğim kadarıyla

sorununu biliyosun sadece görmek istemiyosun,bi derin nefes al sonra kendinesor ne istiyorum ?,
temel sorunlarım nelerdir ?,istersen kağıt kalem al sistemli çalış(ciddiyim). kendini eleştir yoksa bir işe yaramaz ve bunu yaparken önyargılarından tamamen kurtulmaya çalış ,çalış diyorum çünkü tamamen kurtulman mümkün değil ,

Ne zamanlar insanların senden uzaklaştığını düşün,
biraz kendine başka insanların gözünden bakmaya çalış hareket ederken bu hareketim dışarıdan da göstermek istediğimi veriyomu ?
aslında burdan sonrası senin bulman gereken yol.sorunlarını tespit ettikten sonraki aşama sorunlarının üstüne gitmek.cesur ol,adım attıkça ilerlediğini fark ediceksin

harekete geçmek yerine üzülmeye devam edersen, daha üzülmeye devam edersin,
ve kendini kandırmaya çalışma kendine karşı dürüst ol[signature][hline]%70 i sadece su olan bir kadın için değmez...
Mesaj tarihi:
bence hiçte fena olmayan bir kızı tavla. O zman etrafında ususur hepsi, kızlar lamba erkekler siek misali.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Mesaj tarihi:
said:
diablotg, 22 Eylül 2004 17:16 tarihinde demiş ki:
Serenay 17 yaşındayım ve hayatım yalnızlıklarla geçti.izmir dışında oturuyorum.İzmire bile karşıyakaya falan dolaşmak için yalnız gidip geliyorum yalnızlığın ne kadar kötü acı çektiren bir şey olduğunu biliyormusun.Dışlanmak adam yerine konmamak fark edilmemek ezik durumuna düşmek nedir bilirmisin.Babam a öle karşısına geçip laf anlatamazsın babam ben ne dersem o olcaktan tiptendir bide sakin konuşmaz o hiç ayrıca eve kimseye çaıramam çaırdımı çok kızıyolar ya

17 yaşındasın,bu yaşta ergenliğin son ve en bunalımlı dönemi geçer.Yani 17 yıldır baban aynı şeyleri söylüyordur ama bu dönemde daha fazla kırılırsın sözlere,olanlara daha pasif yaklaşırsın.Bir süre sonra zaten bu depresif dönem bitecek,bu yazdıkların ve yaşadıkların komik gelecek.[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Mesaj tarihi:
ha bir de babanın gzunne girebilcek bir davranisin olsun ki baban daha yumusasın sana onun tek olgu oldugunu anlasin sonra cok uzulur kendi de, babanın sozunden cikme gozune gir (babanı tanımıyorum derslerine calismak iyi bir otalamyla gecmek fena fikir degil).[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Mesaj tarihi:
sorunu hayatında aramak yerine kendinde ara
ayrıca ek olarak üniversite sınavını kendine bir amaç olarak koy ancak bir amaç sana sıkıntılarını unutturur ve üniversite hayata nerdeyse yeni bir başlangıçtır, yeni bir başlangıcı iyi bir üniversitede yaparak hayatını düzene sokabilirsin.
[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 22 Eylül 2004 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...