Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Buldum bugün,alıcam hatta da sincap diye acaba beslemesi yasak diye birşey varmı? Veterinere götürmek istiyorum alırken bir sorunu varmı bişi yapılması gerekiyormu diye veteriner sorun cıkarmasın varmı bilginiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Abi bildiğin sincap bu.Vahşi hayvan statüsüne girmesin?Zaten kafeste de zor yaşar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Nette araştırıyorum 4-5 aydırda evinde besleyip baya memnun olan var, çok sevdiğim bi hayvan o yüzden beslemek istiyrum yani. Epey büyük bir kafes yapıcam zaten öyle 2santim yerde beslemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 işkence etme hayvana salın doğal hayatına gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar