Zagg Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Nasıl bir virüsse kıme msj yazarsam altında link qonderııor yanlız bana qozukmuyor vrs prg.sını update ettım ama duzelmedı bu meretten nasıl kurtulurum ?[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Bilen yokmu yaw :( ilk kurban benmiyim yoksa[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Msn'i silip yeniden yükleyerek kurtulan bir arkadaşım var ben adaware ile taratarak kurtuldum.[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | Love is Battlefield | my words like silent raindrops fell | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Denedim faydası yok.[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bi arkadaşımda daha vardı aynı sorun bi link çıkıyo mesajın altında. benim tavsiyem eski sürüm msn kullan yada win messenger kullan.emin değilim ama bi dene istersen denemekten zarar gelmez. ama mutlaka adware ı dene[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 http://home.wangjianshuo.com/archives/20040107_msn_messenger_virus_jituxa.htm Burada yaziyor birseyler?[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Ad-aware 6 ve daha eski versiyonları sorunu çözmüyor. Aşşağıdaki linkten personal i çek.büyük ihtimal düzelecektir. Ad-aware Second Edition [Bu mesaj _FrOsT_ tarafından 23 Eylül 2004 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar