Grom Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Ben get right ı windows'un normal download aracı yapmak istiyorum. Yani bazı sitelerde get right prog. u açık olsa bile windows kendisinin download aracından yüklemeye çalışıyor ve bende bu download'un url sini bilemediğim için get right dan yükleyemiyorum. Get right ın konfügürasyon ayarlarından bu ayarı bulamadım(eğer varsa tabii). Acaba böyle bir şey mümkün mü? (get right'ın trial versiyonunu kullanıyorum)[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 grom sana arkadaş tavsiyesi :) öyle uğraşıcana flashget yükle daha rahat edersin[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Yeah o zaman. Sağol nameless :)[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 download accelarator plus yüklemeni tavsiye ederim yüklemesen de, ne yaparsan yap getright kullanma :D[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 yok ya url ye ne gerek war download linkini ustüne tıklayınca download with getright dio ve bence hiçbişi getright kadar ii deildir[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 klasik download programlarının çoğunda. linki programın üstüne sürükleyince indiriyor. ben flashget te daha öle sürükleme ile uğraşmakla kasmadım hiç.bastığım gibi açılıor. ama getright önermiorum.[signature][hline]Xaelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar