Soris Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Selamlar. 10 gün önce filan bilgisayarımda bir anda bağlantı koptu ve ethernet bağlantısı gitti modemde. Bende laptopumda denedim modemde veya bağlantıda sorun yok. Bugün gittim ethernet kartı aldım ondada çalışmadı. Normalde anakartın kendi soketine takınca direk modemde ethernet bağlantısı kısmında ışık bile yanmıyor yeni aldığım ethernet kartında en azından ışık yanıyor bğalantı kurmaya çalışıyor ama başaramıyor. Bana sorun anakartta gibi geliyor. Sizce problem ne olabilir?
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 laptop'ın etherneti 100mbit mi, bağlanamayan ethernetler 1gbit mi? eğer durum öyleyse kabloyu değiştirmen gerekir, geçici çözüm olarak ethernet kartının donanım ayarlarından ethernet hızını 100mbit full duplex veya half duplex olarak bir dene.
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Çok teşekkürler ama artık çok geç garantiye yolladım :)
Öne çıkan mesajlar