Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Saygılar arayüz tasarımı konusunda bilgili ilgili insanlar. şimdi efendim sayfamızda birden fazla font kullanmak amacıyla @font-face { font-family: hubele; src: url('font/AGE.ttf') ,url('font/AGE.eot') format("opentype"); } şeklinde farklı fontlara ait sınıflar tanımladım. bunları divlerin içine gömüp çalıştırabiliyorum. xammp de sorun çıkarmayan dosyaları sunucuya gönderdiğimde yalnızca 1 font aktif oluyor, diğer fontlar windows fontlarına dönüşüyor. çözüm yolu nedir? not: flash olmadan halletmek isterim css neyimize yetmiyor? not2: fontları ben belirlemeliyim google kaynaklı fontlar olmaz
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 xampp ile bir ilgisi yok durumun. kod su sekilde olacak /* Import Fonts */ @font-face { font-family: "Bebas"; src: url("../Bebas.eot"); /* IE sucks */ } @font-face { font-family: "Bebas"; src: url("../Bebas.ttf"); } üstteki IE fix'i. eot formatına cevirmeyi zaten biliyorsun. alttaki de normali iste. bu sekilde farklı fontlar eklersen calısması gerek alttaki gibi ornegin; font-family: Bebas, "Bebas Neue", Helvetica; font-family: Steelfish, Franchise;
Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 aynen bu şekilde denedim. bilgisayarımda çalıştı ancak sunucuda tepki vermedi :/ chrome yalnız ilk family i çalıştırıyor, ie ilginç şekilde hepsini sorunsuz gördü, ff ise hiç birine tepki vermedi :/
Öne çıkan mesajlar