Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yogun istek uzerine Crown aranizda...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaslar, ovuldugu kadar guzel bir yer olduguna inaniyorum burasinin... Hosgeldim :)[signature][hline]There are 10 types of people on the world, those who understand binary and who don't...
Mesaj tarihi:
hurray palyançomuz oldu :)

hoşgeldin umarım rumuzundan şağrıştırdığı gibi şenşakrak eğlenceli birisindir

hani nerede palyaçomuzun c/p i?[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:

Palyaçolar sağdan. buarada sen gülen misin ağlayan mı umarım yanlış resim koymamışımdır.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Crown != Clown :) Biraz dikkat arkadaslar :) Hosbulduk hepinize... Diablesse sen rahatla bana yeter, imkan olsa onceden gelirdim :) No today, yesterday :) :) :)[signature][hline]There are 10 types of people on the world, those who understand binary and who don't...
Mesaj tarihi:
yahu benide kandırdınız grr

*!inat eder taç resmi aramaya başlar*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:

Taçlar soldan. Siz altın taç mısınız gümüş mü umarım yanlış resim koymamışımdır.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ay şimdi şöyle herkeşler bilir ben "r" özürlüyüm o yüzden sen ne kadar crown olsan da ben illaki clown diyeceğim.

yani, teknik olanaklar ve yetersizliklerden ötürü ben herhangi bir yanılgıya düşmedim

(nasıl, iyi kıvırdım mı? :-P)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
crown new patiyim ben... çok ilgi var sana maşallah kıskandım... onemli bi şahsiyet olmalısın :P kim olduğunu soyle ben de bileyim yaaa....kendimi yabancı hissediom...ısınamadım ... hem bak balonum da patlamadı hala :([signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!!
Mesaj tarihi:
Yok yaw ne onemlisi :) Sadece forumun eski bir kac uyesiyle bira tokusturmuslugum var (en kisa zamanda tekrarlamak dilegiyle)... Bu arada ben de ne bu balon diyordum kafamin uzerindeki :P Hehe gecer sanirim yarina...[signature][hline]There are 10 types of people on the world, those who understand binary and who don't...
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
DiaBLeSSe, 21 Eylül 2004 02:03 tarihinde demiş ki:
Cırmıklarız dimi Dyna?

diab vahşidir ben uysalım
o cırmıklar ben konusrak hallederim ehe

*!kaçar*[signature][hline]Grandmaster Hamburger
fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki:
beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı.
Mesaj tarihi:

Telya makul bir ücrete patlatırız balonunu sorun değil
[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

Mesaj tarihi:
Ardeth senin su resim olaylarina bittim ben :) Yakinda hic yazmadan sadece resimlerle anlasacaksin gibi :P[signature][hline]There are 10 types of people on the world, those who understand binary and who don't...
Mesaj tarihi:
yeni gelenleri eğlendiririm işte ben böyle çabuk ısının diye asıl palyaço benim :p ha bide ayı resimlerim vardır ama onları darbe ve savaş sıralarında kullanırım o ayrı heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
arkadaşlar yeni bi konu açalım en iisi... sadece resimlerle anlaşalım... hayvanlar koklaşa koklaşa...insanlar konuşa konuşa...paticikler resimleşe resimleşe :P hadi ardeth sen başlat :)[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!!

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...