Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yogun istek uzerine Crown aranizda...

Crown

Öne çıkan mesajlar

hurray palyançomuz oldu :)

hoşgeldin umarım rumuzundan şağrıştırdığı gibi şenşakrak eğlenceli birisindir

hani nerede palyaçomuzun c/p i?[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

ay şimdi şöyle herkeşler bilir ben "r" özürlüyüm o yüzden sen ne kadar crown olsan da ben illaki clown diyeceğim.

yani, teknik olanaklar ve yetersizliklerden ötürü ben herhangi bir yanılgıya düşmedim

(nasıl, iyi kıvırdım mı? :-P)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

crown new patiyim ben... çok ilgi var sana maşallah kıskandım... onemli bi şahsiyet olmalısın :P kim olduğunu soyle ben de bileyim yaaa....kendimi yabancı hissediom...ısınamadım ... hem bak balonum da patlamadı hala :([signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yaw ne onemlisi :) Sadece forumun eski bir kac uyesiyle bira tokusturmuslugum var (en kisa zamanda tekrarlamak dilegiyle)... Bu arada ben de ne bu balon diyordum kafamin uzerindeki :P Hehe gecer sanirim yarina...[signature][hline]There are 10 types of people on the world, those who understand binary and who don't...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
DiaBLeSSe, 21 Eylül 2004 02:03 tarihinde demiş ki:
Cırmıklarız dimi Dyna?

diab vahşidir ben uysalım
o cırmıklar ben konusrak hallederim ehe

*!kaçar*[signature][hline]Grandmaster Hamburger
fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki:
beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni gelenleri eğlendiririm işte ben böyle çabuk ısının diye asıl palyaço benim :p ha bide ayı resimlerim vardır ama onları darbe ve savaş sıralarında kullanırım o ayrı heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...