kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Ya ne zaman gördünüz böyle bi uygulama sallıyonuz arkadan tööbe.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Mike, 13 Ağustos 2004 22:43 tarihinde demiş ki: bab benide alirlarmi acaba ? tabi baş gelin adayı sensin janım[signature][hline]yer=kadıkoy mekan=sukru saracoglu O 55 bin sosisliden biri. İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın. Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar, Ama onu kalbinde öyle sakla ki, Gerçekden isteyen bulsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 oha desem duyar mısın? dün gördüm bunu, yuah diyorum, başka da birşey diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Eheh shockhaber anketi süpermiş. :) Haberim olsaydı da ben de doldursaydım zamanında. Ayrıca Uçur Beni! yönetir. BBG falan hikaye.[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Shockhaber in otopsisindeki bütün bölümler acaip gırgırdır ama gerçeği yansıtır[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: screamer, 13 Ağustos 2004 14:29 tarihinde demiş ki: Üstteki msj alıntı yapılamaz ... Bu arada biz sülalecek bayılıyoruz böyle porgramlara hatta Caner benim K@nk yani o derece :D abi yanlız Caner benimde K@nk? bu arada Bonepart baya bi benzio Caner K@nkime :D[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 lol[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: W3r3wolf, 13 Ağustos 2004 14:42 tarihinde demiş ki: Adı da "Gelinim olur musun?", bence BBG Uğur gelsin ya özledik kendisini eha kendileri şiir kasedi çıkardı. aydının programa çıkmıştı bi ara. "albüm için sesi yetmeyenler, ülkemizde şiir kaseti çıkartır."[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 geçen ilk bölümü izledim biraz şimdiye kadarkilerin arasında en komiği olmaya aday gelin adaylarının tanışma safhası bitmeden kaynanaların gözüne girmek için direk mutfağa girmesi de yuh dedirttirdi ahaha o ne ya daha yeni yarışmacılar falan geliyor, arkada yemek yapıolar lol.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar