Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GambitSC Türkçe SC2 Yayını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dT vs StrefaSC Gaming

ESL Clanwar birazdan yayında olacak!
Mufduu, Sea, Odrain, Huzeyfe ve SELIM sahnede olacak, axxion'un yayını, benim sunumum ve Hüseyin Hoca'nın yorumlarıyla birlikte olacağız!

starcraftturkiye.com/tv

Lütfen facebook twitter paylaşın, duymayan kalmasın :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Gambit sunumlar harika bu arada,eski ismet badem,murat muratanoğlu efes maçlarını izlediğim günleri anımsatıyorsunuz,bide kayıt etme olayı süper daha sonra izleyebilmek falan devam hocam bu şekilde
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Gambit ve Theo ile Starcraft gündemini hoş sohbet bir programda takip etmek ister misiniz?
Öyleyse bize katılın :)
Her hafta Cumartesi saat 21:00 sularında süpriz konuklarımızla birlikte yeni bir konseptle Starcarft gündemini tartışıyoruz. Tartışma içerisinde gerekirse replayleri masaya yatırıyoruz, gerekirse show maçlarına yer veriyoruz, ama mutlaka keyif, heyecan ve adrenalin dozunu yüksek tutuyoruz. Sizi de aramıza bekliyoruz!

Yayın:
www.starcraftturkiye.com/tv
Mesaj tarihi:
Bu hafta (bugün, saat 9 sularında) son dönemin genç finalisti Sleeep ve veteran menejer Pentagram ile SATURN Taksim GGcUp, ESWC, milli takım ve ülkemizde espor başlıklarından laflıyor olacağız :)

Epey keyifli geçecek bir program, mutlaka bekleriz :)
Mesaj tarihi:
dedim belki sıkılırım falan ama gene 2 saat sıkılmadan izledim son periodda sesler biraz problemliydi ama gerçekten izlenebilir bir yayındı.Tebrikler devamını bekliyorum
Mesaj tarihi:
gerçekten de çok keyifli bir yayın oldu hem ilk olması hemde konuların güzelliği ekrana bağladı. Her hafta yeni konularla yayınlar devam edecektir. Destek olan ve yayın ekibine çok teşekkürler.
Mesaj tarihi:
ben eğlendim ama kamera karşısında 1.5 2 saate yakın durmak zor işmiş, ayrıca bu olaya girmeden önce kesinlikle şöyle neler söylicem bi düşünmek lazım, biraz soru cevapları da üç aşağı beş yukarı konuşursak aramızda yayından önce, çok daha akıcı ve eğlenceli bir yayın olacağı kanaatindeyim ... güzel etkinlik süreklilik sağlandığında çok daha güzel olacaktır
Mesaj tarihi:
Gambit said:

Arkadaşlar bu akşam yayıncılar gecesi olacak :)
Ozzymoto konuğumuz olacak, eski günlerden, TSL zamanlarından konuşup ileriye dönük projelerden bahsedeceğiz.

Her zamanki gibi leziz bir yayın olacak kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Akşama herkesi bekleriz bol muhabbetler

Yayın linki
http://www.starcraftturkiye.com/tv
Mesaj tarihi:
"Gambit ve Theo ile" Programımız başladı.
Ozzy ve Aelfric'in konuk olduğu programımızda yayınlar üzerine detaylar konuşulacak. Ayrıca gecenin sonunda Ozzy anlatımı ile gösteri maçı olarak Spartacus vs Sleeep maçını izleyebileceksiniz.
http://www.starcraftturkiye.com/tv
  • Yeni Oluştur...