LM Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bloody yapma http://www.youtube.com/watch?v=dJ523vnz76E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 şu son 2v2 olmasa daha iyi olacakmış : ) fevkalade kötü maç. tebrikler gambit çok iyi iş. http://goblinsozluk.com/nedir.php?q=starcraft+2:+t%FCrkiye+b+-+macaristan+b+ma%E7%FD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ah tr upload ve net hızı kalitesi.yoksa adam amerikadayken cam gibi yayın izliyorduk =D neyse eline sağlık güzel bir organizasyondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 dT vs StrefaSC Gaming ESL Clanwar birazdan yayında olacak! Mufduu, Sea, Odrain, Huzeyfe ve SELIM sahnede olacak, axxion'un yayını, benim sunumum ve Hüseyin Hoca'nın yorumlarıyla birlikte olacağız! starcraftturkiye.com/tv Lütfen facebook twitter paylaşın, duymayan kalmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Türkiye B vs Avusturya A milli maçımız (14.08 2011 Pazar Saat:21:00) birazdan yayında olacak arkadaşlar www.own3d.tv/gambitSC adresinden izleyebilirsiniz! Her zamanki gibi çok keyifli bir yayın olmasını bekliyoruz, kaçırmayın! www.own3d.tv/gambitSC adresinden izleyebilirsiniz! Facebook, Twitter, Forumlarda paylaşınız lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Licei Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 LM said: bloody yapma http://www.youtube.com/watch?v=dJ523vnz76E Son 2 maçımı da kazandım :=) Sorun yok az atraksiyon olsun arada :D (Bloody) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Gambit sunumlar harika bu arada,eski ismet badem,murat muratanoğlu efes maçlarını izlediğim günleri anımsatıyorsunuz,bide kayıt etme olayı süper daha sonra izleyebilmek falan devam hocam bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 evet bende tatildeydim ve kayıtları izlemeye başladım. Süper anlatım ve yayınlar olmuş tebrik ediyorum GambitSC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Bursat said: evet bende tatildeydim ve kayıtları izlemeye başladım. Süper anlatım ve yayınlar olmuş tebrik ediyorum GambitSC gg cup istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 :) Dostum bayramdan sonra güzel ödüllerle GGcUp'lar kaldığı yerden devam edecek. Ekip olarak buna hazırlanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mutfaktan güzel kokular geliyor beyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 yemekler yanmasında abi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 birazdan GGcUP Oscar turnuvasında yayındayız kaçmaz :) www.starcraftturkiye.com/tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Gambit ve Theo ile Starcraft gündemini hoş sohbet bir programda takip etmek ister misiniz? Öyleyse bize katılın :) Her hafta Cumartesi saat 21:00 sularında süpriz konuklarımızla birlikte yeni bir konseptle Starcarft gündemini tartışıyoruz. Tartışma içerisinde gerekirse replayleri masaya yatırıyoruz, gerekirse show maçlarına yer veriyoruz, ama mutlaka keyif, heyecan ve adrenalin dozunu yüksek tutuyoruz. Sizi de aramıza bekliyoruz! Yayın:www.starcraftturkiye.com/tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Bu hafta (bugün, saat 9 sularında) son dönemin genç finalisti Sleeep ve veteran menejer Pentagram ile SATURN Taksim GGcUp, ESWC, milli takım ve ülkemizde espor başlıklarından laflıyor olacağız :) Epey keyifli geçecek bir program, mutlaka bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 yayın başlıyor arkadaşlar.. konuklar Sleeep ve Pentagram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 dedim belki sıkılırım falan ama gene 2 saat sıkılmadan izledim son periodda sesler biraz problemliydi ama gerçekten izlenebilir bir yayındı.Tebrikler devamını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 gerçekten de çok keyifli bir yayın oldu hem ilk olması hemde konuların güzelliği ekrana bağladı. Her hafta yeni konularla yayınlar devam edecektir. Destek olan ve yayın ekibine çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ben eğlendim ama kamera karşısında 1.5 2 saate yakın durmak zor işmiş, ayrıca bu olaya girmeden önce kesinlikle şöyle neler söylicem bi düşünmek lazım, biraz soru cevapları da üç aşağı beş yukarı konuşursak aramızda yayından önce, çok daha akıcı ve eğlenceli bir yayın olacağı kanaatindeyim ... güzel etkinlik süreklilik sağlandığında çok daha güzel olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Gambit said: Arkadaşlar bu akşam yayıncılar gecesi olacak :) Ozzymoto konuğumuz olacak, eski günlerden, TSL zamanlarından konuşup ileriye dönük projelerden bahsedeceğiz. Her zamanki gibi leziz bir yayın olacak kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Akşama herkesi bekleriz bol muhabbetler Yayın linki http://www.starcraftturkiye.com/tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Saat kaçta başlıyorsunuz saat versenize :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Agmahan said: Saat kaçta başlıyorsunuz saat versenize :)) Her hafta Cumartesi saat 21:00 Kaan mesajın neydi göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 "Gambit ve Theo ile" Programımız başladı. Ozzy ve Aelfric'in konuk olduğu programımızda yayınlar üzerine detaylar konuşulacak. Ayrıca gecenin sonunda Ozzy anlatımı ile gösteri maçı olarak Spartacus vs Sleeep maçını izleyebileceksiniz. http://www.starcraftturkiye.com/tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Bu akşam SATURN Taksim GGcUp OscaR Finalleriyle turnuva heyecanı devam ediyor... Saat 20:00de http://www.starcraftturkiye.com/tv adresinde yayındayız, kaçırmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar