zipparo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Merhaba. Yaklaşık 10 sene kadar önce almış olduğum Magic kartlarını elden çıkartmak istiyorum. Ne kadar para ediyorlar, pek bir fikrim yok. Çok cüzi bir fiyata da verebilirim, yeter ki birisinin işine yarasın. Kart listesi budur: -Goblin King (5th) -goblin soothsayer (mirage) -goblin offensive (urza's saga) -3x kindle (tempest) -6x mogg fanatic (tempest) -2x incinerate (mirage) -4x incinerate (5th) -4x mogg flunkies (stronghold) -5x goblin patrol (urza's saga) -7x shock (urza's saga) -2x mogg maniac (stronghold) -4x goblin bombardement (tempest) -2x goblin matron (tempest) -raging goblin (6th) -2x raging goblin (anthologies) -2x raging goblin (portal) -okk (urza's saga) -5x mogg conscripts (tempest) -6x goblin war buggy (urza's saga) -goblin recruiter (6th) -seal of fire (nemesis) -3x wall of razors (stronghold) -steam blast (urza's saga) -goblin grenade (anthologies) -goblin grenade (fallen empires - christopher rush çizimi) -orgg (5th) -2x dwarven ruins (5th) -2x dwarven ruins (6th) -2x ghitu encampment (urza's legacy) -34x mountain (edition'ları yazmaya üşendim) hepsinin koruyucu kabı vardır (özel bir adı var mı bilmiyorum) bunların dışında da yine yazmaya üşendiğim 23 tane karışık 6th kart var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 herkesin hayalidir bu tabi de, malesef burdan imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipparo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Neden imkansız? Tavsiye edebileceğin başka bir yer/yöntem var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 e-bay en yuksek ihtimal. ki bu saatten sonra, o kadar sıradan kartları, topluca zor elden çıkarmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Çoluğuna çocuğuna hediye olsun ne satıyorsun bırak illa kurtulacam diyorsan kargo ücreti karşılığı ben alabilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipparo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 eğer oynuyorsanız hakkaten dediğiniz gibi kargo ücreti karşılığı yollayabilirim. boş boş durması rahatsız ediyor, yoksa para kazanma gibi bir amacım zaten yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackFlint Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Ben almak isterim. Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz? Özel Mesaj da gönderdim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipparo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Kartlar satıldı, ilgilenenlere teşekkür ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar