Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cok onemli bir mevzu.(dogum gununde bir kizi davet etmek)

serenay

Öne çıkan mesajlar

said:
Azmodai, 21 Eylül 2004 22:42 tarihinde demiş ki:
said:
serenay, 21 Eylül 2004 21:53 tarihinde demiş ki:
suana hayatımda gıttım club , dogum gunu partisi yada house party sayısı yasımın 3 katını gecmıstır böle dimi bu 1 ondan sonra her zaman sabahlarım sonra corbacıya gıderım ordan muhabbet koyu olursa sabah 9 a kadar muhabbet ederım sonra eve bı dush yapıp uyurum olayım budur yanı.

sen bitirmissin ya. bi ara akalim.

OKE abi antalyaya gelecegin zaman bi öms at taQılalım akalım hatta eriyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi su kortez muabbetını s.tım belkide güzel bi kro örneyi veriyim he? ayagına bı dandirik terlik tabi parmak arası ve kadife pantolon griy diesel atlet (hani varya pazarda satılan tiplerden) o gün gittimiz clubda görmüstüm bayada igrencti yanı oraya o gitmezdi cok kro gördümde en azından tipten falan yırtıyorlardı bunlar sanki kafasına tas gecirirsin sacının alt tarafini kazırsın cıkarırsın tası amerikan derler ya o tiplerden bide yüzünde sivilceden adamın cildi gözükmüyordu haa bide turist tavlamaya gelmis herhalki yanında 2 tane mini etekli bodur turist vardı.ikiside almandı =) allahtan bızım hatun o adama bakmadı yani insallah haklısınızdırda bu kro sevdası hikayedır.

[Bu mesaj serenay tarafından 22 Eylül 2004 15:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kız seni olduğun gibi sevsin onun için tipinle oynama bence ne demek farklı bir insanı baştan yarat kro olsun var mı öle ya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 22 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
sadece kelime hatalarını düzeltmekle kalmayıp organik yaşamsal hatalarıda düzeltebilsek ne güzel olur

aman bu cümlenin sonu kötü tarihe bakmak yeter[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLaQ, 21 Eylül 2004 22:47 tarihinde demiş ki:
said:
serenay, 21 Eylül 2004 21:53 tarihinde demiş ki:
suana hayatımda gıttım club , dogum gunu partisi yada house party sayısı yasımın 3 katını gecmıstır böle dimi bu 1 ondan sonra her zaman sabahlarım sonra corbacıya gıderım ordan muhabbet koyu olursa sabah 9 a kadar muhabbet ederım sonra eve bı dush yapıp uyurum olayım budur yanı.

azmo'yla beni de yetiştirip ortamların yılanı yapar mısın b@b plz?
salca olurum ben bu adama yaa [ bLaQ ][signature][hline]Hepsi Gerçek...!!!

Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 22 Eylül 2004 02:46 tarihinde demiş ki:
merhaba 17 yaşındayım feci clubber ayaklarına yatan bir loserım, sevgilim var ama lamerliğimden bulunduğum ortama onunla beraber yaşıtım bir gavuruda çağırarak millete hava atmak istiyuorum aslında sizin gibi sefil insanlar topluluğunun hiç başına gelemeyecek bu konuda yardımınıza ihtiyacım varmış gibi davranarak sizden gelecek "vauv çocuğa bak neler yapıyor biz adam olamadık" tarzındaki tepkilerinizle ezilmişliğimi örtbas etmeye ve sizin loserlığınızı benimkindne de ön plana çıkarmak istiyorum her ne kadar si,tede yeni olsamda sizin sosyal grubunuza bomba gibi bir giriş yaptığımı farz ediyorum
ben burda oldum iste :) bu siteyle bas edilmez ehii[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!!

Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...