BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: BonePART, 22 Eylül 2004 03:08 tarihinde demiş ki: I am prince. You sex? işin özü bonepart da.. iki kere rafine..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ben clubberlık bilmedim clubberlık bilmem nicedir? ama bilirm çok cool bir şeydir bilirim loserlar bilmez nedendir[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 abi millet yılların acısını çıkarmış[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ahahah bisim bonziden daha sekil oldu böyle :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 lol bu avatarı su adama verelim yahu çok geyik dönmüş bi de buralarda 4.44 de okudum anca üzüldüm geç kaldığıma.bir dahaki geyikte karşılaşma...[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 euahauheauheuhaeuha clubber bonzi super olmus topicte ayri bi super[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: fizban, 22 Eylül 2004 13:40 tarihinde demiş ki: "hello. we are seven, you are seven, we can come together and be fourteen" LoL! Direk "yedinize yedimiz, bayram etsin gönlümüz..." muhabbeti euheuheu[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serenay Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 o zaman söyle diyiym ay benım canım prensesim hayalimdeki kızsın bu gun dogum gunum ve senın olmak ıstıorum aslında senle oldugum her gün yeniden doguyorum LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Puahahah :lol: Hemen bu topici de efsane topicler kapsamına alalım[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 rus oldugu gorunce gittim sordum ar yu a gomunus, o da dedi no ay em bi kaynasmisiz hatirlamiyom... -Ablak[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 lol[signature][hline]Senin oldugun yerde yağmur var mı? Kar başladı mı? Yoksa gödereyim sana , GÖNDEREYİM GÖZYAŞLARIMI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serenay Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 abı kıza cok fena asık oldum valla nıe bılmıorum ama cok fena hıssedıorum bırak 1 geceliiyi 1 ömür cıkarım valla :( bugun gordum bi bistroya gıttık bıraz oturduk ne bilim tuhaf olıor ınsan kaldıkı bı kızı sevıordum onu bıle unutturdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ehueh burnuma fake kokusu geliyo bu kadar çılgın bi karakter yeni acc açmış :)[signature][hline]Güçlü, haklı olmaya gereksinim duymaz; ama haklı, güçlü olmak zorundadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serenay Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ne geliyorsa gelsin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serenay Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Azmodai, 21 Eylül 2004 22:42 tarihinde demiş ki: said: serenay, 21 Eylül 2004 21:53 tarihinde demiş ki: suana hayatımda gıttım club , dogum gunu partisi yada house party sayısı yasımın 3 katını gecmıstır böle dimi bu 1 ondan sonra her zaman sabahlarım sonra corbacıya gıderım ordan muhabbet koyu olursa sabah 9 a kadar muhabbet ederım sonra eve bı dush yapıp uyurum olayım budur yanı. sen bitirmissin ya. bi ara akalim. OKE abi antalyaya gelecegin zaman bi öms at taQılalım akalım hatta eriyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serenay Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 abi su kortez muabbetını s.tım belkide güzel bi kro örneyi veriyim he? ayagına bı dandirik terlik tabi parmak arası ve kadife pantolon griy diesel atlet (hani varya pazarda satılan tiplerden) o gün gittimiz clubda görmüstüm bayada igrencti yanı oraya o gitmezdi cok kro gördümde en azından tipten falan yırtıyorlardı bunlar sanki kafasına tas gecirirsin sacının alt tarafini kazırsın cıkarırsın tası amerikan derler ya o tiplerden bide yüzünde sivilceden adamın cildi gözükmüyordu haa bide turist tavlamaya gelmis herhalki yanında 2 tane mini etekli bodur turist vardı.ikiside almandı =) allahtan bızım hatun o adama bakmadı yani insallah haklısınızdırda bu kro sevdası hikayedır. [Bu mesaj serenay tarafından 22 Eylül 2004 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 [signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 kız seni olduğun gibi sevsin onun için tipinle oynama bence ne demek farklı bir insanı baştan yarat kro olsun var mı öle ya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: serenay, 22 Eylül 2004 15:15 tarihinde demiş ki: 1 geceliiyi 1 ömür cıkarım yeni bi terim sanırım. 1 ömür çıkmak.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serenay Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ya abı bu forumu kelime hatalarımı düzeltmek ıcın kullancaksanız hıc kullanmayın kırletmeyın daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 sadece kelime hatalarını düzeltmekle kalmayıp organik yaşamsal hatalarıda düzeltebilsek ne güzel olur[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Alexi_Septimus, 22 Eylül 2004 16:56 tarihinde demiş ki: bu buraya cok ii gitmis lol.......[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: BabacumMostors, 22 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: sadece kelime hatalarını düzeltmekle kalmayıp organik yaşamsal hatalarıda düzeltebilsek ne güzel olur aman bu cümlenin sonu kötü tarihe bakmak yeter[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: bLaQ, 21 Eylül 2004 22:47 tarihinde demiş ki: said: serenay, 21 Eylül 2004 21:53 tarihinde demiş ki: suana hayatımda gıttım club , dogum gunu partisi yada house party sayısı yasımın 3 katını gecmıstır böle dimi bu 1 ondan sonra her zaman sabahlarım sonra corbacıya gıderım ordan muhabbet koyu olursa sabah 9 a kadar muhabbet ederım sonra eve bı dush yapıp uyurum olayım budur yanı. azmo'yla beni de yetiştirip ortamların yılanı yapar mısın b@b plz? salca olurum ben bu adama yaa [ bLaQ ][signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: BabacumMostors, 22 Eylül 2004 02:46 tarihinde demiş ki: merhaba 17 yaşındayım feci clubber ayaklarına yatan bir loserım, sevgilim var ama lamerliğimden bulunduğum ortama onunla beraber yaşıtım bir gavuruda çağırarak millete hava atmak istiyuorum aslında sizin gibi sefil insanlar topluluğunun hiç başına gelemeyecek bu konuda yardımınıza ihtiyacım varmış gibi davranarak sizden gelecek "vauv çocuğa bak neler yapıyor biz adam olamadık" tarzındaki tepkilerinizle ezilmişliğimi örtbas etmeye ve sizin loserlığınızı benimkindne de ön plana çıkarmak istiyorum her ne kadar si,tede yeni olsamda sizin sosyal grubunuza bomba gibi bir giriş yaptığımı farz ediyorum ben burda oldum iste :) bu siteyle bas edilmez ehii[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar