Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cok onemli bir mevzu.(dogum gununde bir kizi davet etmek)

serenay

Öne çıkan mesajlar

said:
BonePART, 21 Eylül 2004 22:54 tarihinde demiş ki:
zegna once said:
abi kızlar bole biraz odun erkekleri seviyo, odun olcaksın.

-1[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

geçen tanık oldum bi arkadaş kibar kibar kızla laf ederken bende uzaktan dinliyodum işte sırayı itelermisin falan dedi ya git işine zaten yer yok falan demişti. dün biri geldi it sırayı biraz lan dedi aynı kız muahah tamam ya sığamadınmı dedi sırayı itti bu konuyuda ele almak gerekir dedim yani alakalı gibi :D[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

sana tavsiye:
aklın varsa karı kız işlerine girme! hatta hiç bulaşma! gemicilerin sözü vardır: gemide kadın uğursuzluktur, aha bu gemi değil dünya için geçerli. abi valla kafam daha rahat böyle, hem öss var benim, bulaşırsam kazanamam öss fln :D .
ha bide bence kro olayıyla seni yiyolar aman yakma güsel başını
Sosyal ağlarda paylaş

said:
serenay, 21 Eylül 2004 21:53 tarihinde demiş ki:
suana hayatımda gıttım club , dogum gunu partisi yada house party sayısı yasımın 3 katını gecmıstır böle dimi bu 1 ondan sonra her zaman sabahlarım sonra corbacıya gıderım ordan muhabbet koyu olursa sabah 9 a kadar muhabbet ederım sonra eve bı dush yapıp uyurum olayım budur yanı.

baba sen aşmışsın zaten ortamın en baba clubber ı olmşsun neden yardım istiyonki
Sosyal ağlarda paylaş

ya git öbür gün benim doo günüm herkes gelio , sende gel aha adres de bukaradar :) . ben böle diom herkes gelio :D[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 22 Eylül 2004 02:10 tarihinde demiş ki:
cicekler bocekler sarmasiklar hehe
ehuehu :) gök yüzünde yıldızlar vs vs :-p[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bööle yurtdışından gelen kızlar nedense biraz kroları beğeniolar bende anlamıorum..rahat para harcıyan erkek tipli herifler hoşlarına gidio yani ööle derin bakışlar manalı sözler sökmeyebilir...benim kuzenlerim 2 side kız almanyadan geldiler bööle bi çocuklarla takılıolardı inanamadım yani ben adam yerine koyup muhabbet bile etmem ama nedense bişi çekio onları artık bilmem..[signature][hline]Marit Pryan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 22 Eylül 2004 02:25 tarihinde demiş ki:
bak zegna olayı solemiş ama sole bişide yapabilirsin

"ben gecelerin yanlız prensiyim. her gun dogumuyla olur her gunes battıgında tekrar dogarım. bu gun sneinle olmek istiyorum.dansederek. war mısın?"

bence bu çok hoş!ben olsam hayır demezdim:)[signature][hline]Marit Pryan
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba 17 yaşındayım feci clubber ayaklarına yatan bir loserım, sevgilim var ama lamerliğimden bulunduğum ortama onunla beraber yaşıtım bir gavuruda çağırarak millete hava atmak istiyuorum aslında sizin gibi sefil insanlar topluluğunun hiç başına gelemeyecek bu konuda yardımınıza ihtiyacım varmış gibi davranarak sizden gelecek "vauv çocuğa bak neler yapıyor biz adam olamadık" tarzındaki tepkilerinizle ezilmişliğimi örtbas etmeye ve sizin loserlığınızı benimkindne de ön plana çıkarmak istiyorum her ne kadar si,tede yeni olsamda sizin sosyal grubunuza bomba gibi bir giriş yaptığımı farz ediyorum[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 22 Eylül 2004 02:46 tarihinde demiş ki:
merhaba 17 yaşındayım feci clubber ayaklarına yatan bir loserım, sevgilim var ama lamerliğimden bulunduğum ortama onunla beraber yaşıtım bir gavuruda çağırarak millete hava atmak istiyuorum aslında sizin gibi sefil insanlar topluluğunun hiç başına gelemeyecek bu konuda yardımınıza ihtiyacım .....

ehu...hatta lol çok güldüm ahahah..:D[signature][hline]Marit Pryan
Sosyal ağlarda paylaş

ahuahuahua benim doğum günüme çağıracak gavur yaşıtım yok hem sevgilim de yok clubber d aolamıyorum aman allahım hayat çok acı biri bu acıyıdindirsin ben de onalr gibi olmak istiyorum ahuahuahua benim de egolarım var, benimde egolarımın şişirilip tatmin olmaya ihtiyacım var ahauhuahuahuahuahu ühüüüü :([signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...