paspatur Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 haa ewet uzun yaşa mutlu yaşa tıpkı meksikada ki bir fare gibi... :-P:-P:-P[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
serenay Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 alakaya cin biberi =p okadar da uzun deıl abı sende bızı kızın l33t yaptın heh
Brook Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Bu arada yaş kaç ve hangi cluba gidiceksin ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i]
serenay Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 club baya kaliteli bi mekan yas 17 kızında benımde yanı gırısı falan der edıorsanız korkmayın =)
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 neyse şaka bi tarafada ben isviçrede doğdum belki işine yarayabilir.hani ben gittim gezdim ayağı yapmak istersen,hem diyalog olur hem karizma yaparsın.kafana yatarsa bikaç güzel yerini yazar gönderirim özelden... ;)[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
Brook Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Yok meraktajn soruyorum nereye gidiceğinizi bide şehir neresi ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i]
serenay Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 club calcak full trance.mekan olarak soylemeyı pek sevmem.memleket antalya
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: einsof_totor23, 21 Eylül 2004 21:04 tarihinde demiş ki: tut saçından "benimsin anlıyormusun ülen helalimsin"de. e krolardan hoşlanıyo demedin mi sen lol? :-P muahah :) bence kız kro (yabancı bir kelimeymiş gibi ı sı olmadan soyluyoruz lutfen dikkat)lardan hoslanmiyor yemis senin sen de onu ye ama ezuah[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
serenay Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 hee ya harbı yerım ben onu =9 ama nasıl yıcem dur bı dusınım bakalım.
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bu kadar sığ bir ilişki yaşayacağına hiç yaşamasan diyorum ha nasıl olur?
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bak ilk once arkasindan yakaliyosun... Muah olm sen ne diyosun dusuneyim dedi adam ya muahahah[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: serenay, 21 Eylül 2004 21:18 tarihinde demiş ki: club baya kaliteli bi mekan yas 17 kızında benımde yanı gırısı falan der edıorsanız korkmayın =) bence korkması gereken sensin:D:D:D:D:D:D[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock:
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 de benle club a gelirmisin de[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
serenay Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ya alla alla adam cıddı yıcem sandı kızı =)
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 abi senin maksadın bu kızı yemek diilse bizi ne uğraştırıyon ki napçan yani manitayla tavla mı atçan...[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bak aynen bunu kopi pestil et ver kıza: Merhaba, ehm şey (utanmıyorsan ehm şey kısımlarını yok say) benim dogumgunum var (noktaları koymayı unutma konusurken, parantez içlerini de soyleme), 17 yaş gunumu kutlayacagim, eger benimle gelmek istersen cok sevinirim. Bunu dersen gelmeyecek herhalde bi heidi klum vardır. Belki oda gelir ama 17 yaşında oldugunu duyunca uzaklasma ihtimali daha yuksek :) Bonus part the bedroom (eheh :) eger sızmassanız bu part cok daha eglenceli gecebilri :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bak aynen bunu kopi pestil et ver kıza: Merhaba, ehm şey (utanmıyorsan ehm şey kısımlarını yok say) benim dogumgunum var (noktaları koymayı unutma konusurken, parantez içlerini de soyleme), 17 yaş gunumu kutlayacagim, eger benimle gelmek istersen cok sevinirim. Bunu dersen gelmeyecek herhalde bi heidi klum vardır. Belki oda gelir ama 17 yaşında oldugunu duyunca uzaklasma ihtimali daha yuksek :) Bonus part the bedroom (eheh :) eger sızmassanız bu part cok daha eglenceli gecebilri :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Salieri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: tamirci, 21 Eylül 2004 21:37 tarihinde demiş ki: de benle club a gelirmisin de olay bu! :D
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 TUM FORUMDAN OZUR DİLERİM ADSL DE Bİ MALLIK AŞANDI BU YUZDEN AYNI MESAJI GİTMEDİ SANIP (SAYFA GORUNTULENMİYOR YAZDI) 3 KEZ GONDERDİM BEN BİR EŞŞEĞİM.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
serenay Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 suana hayatımda gıttım club , dogum gunu partisi yada house party sayısı yasımın 3 katını gecmıstır böle dimi bu 1 ondan sonra her zaman sabahlarım sonra corbacıya gıderım ordan muhabbet koyu olursa sabah 9 a kadar muhabbet ederım sonra eve bı dush yapıp uyurum olayım budur yanı.
bubbaChucks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: lord_elvyn, 21 Eylül 2004 21:48 tarihinde demiş ki: TUM FORUMDAN OZUR DİLERİM ADSL DE Bİ MALLIK AŞANDI BU YUZDEN AYNI MESAJI GİTMEDİ SANIP (SAYFA GORUNTULENMİYOR YAZDI) 3 KEZ GONDERDİM BEN BİR EŞŞEĞİM. yani yapmışsın eşeklik iyi güzelde sil geç kardeşim adam burda ciddi bi konudan bahsetmeye çalışıo:)
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: serenay, 21 Eylül 2004 21:53 tarihinde demiş ki: suana hayatımda gıttım club , dogum gunu partisi yada house party sayısı yasımın 3 katını gecmıstır böle dimi bu 1 ondan sonra her zaman sabahlarım sonra corbacıya gıderım ordan muhabbet koyu olursa sabah 9 a kadar muhabbet ederım sonra eve bı dush yapıp uyurum olayım budur yanı. Ee madem bu kdr tecrubelisin hesap//plan ugrasma. (Kadinlar hakkinda plan yapmaya gelmez zati bi pruz cikar o yuzden akisina birak... ) kaldir iste dansa mekan nasi bilmiom ama ilerliyen dk kilarda da bole rahat bi ortamsa sarmas dolas flm olursunuz iste. Bi de eski kiz ark imda gelcek demisin onun onunde red yemede bu isvicreli kizdan ... aman diyim karizmayi fena cizersin... ( bi de kiz kac yasinda )
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: serenay, 21 Eylül 2004 21:53 tarihinde demiş ki: suana hayatımda gıttım club , dogum gunu partisi yada house party sayısı yasımın 3 katını gecmıstır böle dimi bu 1 ondan sonra her zaman sabahlarım sonra corbacıya gıderım ordan muhabbet koyu olursa sabah 9 a kadar muhabbet ederım sonra eve bı dush yapıp uyurum olayım budur yanı. azmo'yla beni de yetiştirip ortamların yılanı yapar mısın b@b plz?[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: bubbaChucks, 21 Eylül 2004 22:17 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 21 Eylül 2004 21:48 tarihinde demiş ki: TUM FORUMDAN OZUR DİLERİM ADSL DE Bİ MALLIK AŞANDI BU YUZDEN AYNI MESAJI GİTMEDİ SANIP (SAYFA GORUNTULENMİYOR YAZDI) 3 KEZ GONDERDİM BEN BİR EŞŞEĞİM. yani yapmışsın eşeklik iyi güzelde sil geç kardeşim adam burda ciddi bi konudan bahsetmeye çalışıo:) ya iyi de mesaj silinmiyor ki! Oyle durur editlersin ama silnmez her ne ise. konuyu bolmeyelim. Bu durumda basit bir hesapla 17 çarpı 3 eşittir. 51. 5 artı 1, 6, 6 nın bolunebileceği rakamlar 6 1 3 2. 3 çarpı 2 6 eder artı 6 artı 1 yani 13! senin bu kızdan yana şansın yok bence unut o kadar hesap yaptım çıkmadı daha ne olsun kuranın sırrını bile çözerim bea[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Öne çıkan mesajlar