Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Bugün gün içinde bir hesaba 15 eur kadar para atmam gerekiyor. Benim hesabım hala doğrulanmadı. Parayı transfer edeceğim başka bir yöntem de yok. Moneybookers hesabı olan biri varsa ben onun banka hesabına (Garanti veya İşbankası) parayı yollasam o da benim vereceğim adrese yollasa gün içinde. 5 tl de işlem ücreti veriyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 tee lisedeyken fln açmıştım kapanmıştır kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Joker said: tee lisedeyken fln açmıştım kapanmıştır kesin :) kaç sene oldu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Yok mu hiç ya valla zor durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 kahretsin benim hesabım var ama bu sana 40 tl ye patlar dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Fistan gerçekten varsa garanti hesabın da varsa direk yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Zaybird said: Joker said: tee lisedeyken fln açmıştım kapanmıştır kesin :) kaç sene oldu ki? 2 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar