elvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Beyler ben bu elemana hasta oldum sole onerebileceginiz hareketli hit the road jack tarzında bi sarkısı var mı ya da oteki blues jazzcılar da olur. Boyle unlu sevilmis sarkilar felan onerebilir misin? Bir de oneri istedigim diger iki grupta rolling s. ve led z. rolling stones paint it black disinda ve led zepplin de kashmir rock and roll veimmigrant song disinda. Cok sey istedim ama bilmedigim icin fazla grupları sallama indiriyorum ray babaya rahmet dilerim. (aynen copy paste ettim cevap veren arakdalara da tesekkurler)[signature][hline][b]Master Yoda'dan inciler - Be may with you force the - danger in are you great - Too you are anakin young, must to learn you things have many [b]
metboy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 senin açtığın konulara başlık bulma konusunda ciddi sorunların var :p neyse ben yine yazayım. said: johnny be good soul man somebody to love hippy hippy shake sweet home chicago maybe i'm wrong gimme some loving[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 eheh dogrudur da ben bunlari kazaadan arattim ray in oyle sarkilari yok?[signature][hline][b]Master Yoda'dan inciler - Be may with you force the - danger in are you great - Too you are anakin young, must to learn you things have many [b]
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ray charlesları yazmış metboy zaten led zeppelin de hmm stairway to heaven sonra since i've been loving you var çek bunları beğenirsen daha sölerim..[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 yanlis anladın galiba kazaadan ray charles diye aratınca metboyun soyledigi sarkilar cikmadi baska birsuru sarki vikti ama bunlarin hic biri yoktu?[signature][hline][b]Master Yoda'dan inciler - Be may with you force the - danger in are you great - Too you are anakin young, must to learn you things have many [b]
EarS Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bu arada johnny be good değil johnny b goode[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 21 Eylül 2004 19:31 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 soyle hareketli bi oneriniz var mı peki rock olarak.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 met in yazdıkları ray charles değil de ondan[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
metboy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 blues brothers diye aratın oğlum benimkiler için.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 kıvır artık kıvıra bildiğin kadar AHHAAHHA[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
Öne çıkan mesajlar