kingpin Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Oyunda popularity i nasıl ayarlıcaz bilen varmı kafayı yemek üzereyim ..[hline]Experience My Dead Side KinGpiN®
Grudge Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 popularity olayına neyin ne kadar etkilediğine bakcaksın. misal eğer millet açsa karınlarını doyuracaksın. vergiler coksa ya daha cok çeşit yemek verceksin ya da başka bi şekilde gönüllerini alcaksın. savaşlarda popularity düşer. o yüzden herzaman biraz yüksek tutcaksın popularityi. bazen de park bahçe neyin yapıp milletin gönlünü alman lazım oluyo ama ozaman da ekonomi sarsılabiliyo milletin tembelliğinden. işkence aletleri koyarsan hızlı çalışır işçilerin ama popularity azalır. işte bulcaksın dengesini oyun bunun üzerine kurulu zaten.
Natural Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 yüklerken benim aldığım cddeki tutarial wav larını silmiş sizdede varmı bu[signature][hline]ibiğim ben ibik
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Tutorial'ı yokmuydu o oyunun yahu herşeyi anlatan burda anlatmak uzun sürer ama özet geçeyim halkını üzecek şeyler (az yemek , fazla vergi, işkence) halkını mutlu edecek şeylerden (güzel güzel bahçeler saraylar kervanlar, az vergi, fazla yemek) az olursa artması lazım popularitynin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Natural Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 yüklerken eror veriyo[signature][hline]ibiğim ben ibik
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 En iyisi taverna açmaktır. Bunun için sağlam yatırım gerekmekte tabi, brewerydi hops farmdı. Ama 8+ verdi mi tax'e yüklenirsiniz. Sonracağımıza kilise yapacaksınız. Ayrıca yemek çeşidini artıracaksınız her ekstra çeşit +1 popularity demektir, rationlarıda double yaptın mı tadından yenilmez. Ayrıca crowd sorunu çıkmayacak bir şehir yapmaya çalış, o havuzdu ayı oynatıcısıydı falan gibi olaylardan kaçın crowd verir.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
Öne çıkan mesajlar