Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Viktor said: said: AK PARTI /// CeHaPe daha surdan yazanin icinde oldugu ruh halini anliyorsunuz, AKP diyince kizio basbaka ndiye AK PARTIIII yazip Ce-He-Pe demek yerine basbakan gibi CEHAAAPEEE diyorlar yorumcularin filanda hangi sazdan caldigini anliyorsunuz surdan direk ben zaten hangi sazdan çaldığımı inkar etmedim ki ama seviyeli cevap verileceğine herkeste karşı düşünceye bir siper alma hali var ben de uyuveriyorum arada napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 lan ne seviyeli cevabı Senin seviyen ne ki seviyeli cevap bekliyorsun Zaten zorlsak bile sizin seviyeye inemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Yazdığı şeyde bi halta benzese. Gelip bide topik açmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bole berbat bir topic ve bu kada rbasarisiz bir uyarlarma yazdiktan sonra popstar ajdar kadar bile saygi gormeyi haketmiyorsun, kendi dusen aglamaz demisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 siyaset parodisi anlayışlı insanlara karşı yapılır, o yuzden zaten seviyeli cevap bekleyemem bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Antalya'da boğaz yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 küheylan said: Antalya'da boğaz yok =( gel misafirim ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 maklube var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 küheylan said: maklube var mı? has locamız var orda takılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 şimdi sana ev ödevi veriyorum. ben nerde yanlış yaptım isimli 3 sayfalık bir kompozisyon yazıp öm den atarsan bana topici açacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar