Dent Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 dc++ ile hublara giriyorum fakat ne kimseden filelist alabiliyorum ne de search yaptığımda bi sonuç bulabiliyorum.. bilgisayarı evden yurda taşıdım. evdeki ayarlarla çalışmıyor (ip'yi değiştirmeme rağmen). emule'de de aynı sorun var. ama kazaa sorunsuz çalışıyor. emule ve dc++da portlarla da oynadım. yine de değişik bir sonuç elde edemedim. yardımcı olabilirseniz memnun olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 hani arama yap dicemde gözlükte lazım sana daha başka sayfayada kaybolmamış hemen aşada KOSKOCA duruyor daha ne olsun?[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 oradakileri denedim ama olmadı o yüzden yeni başlık açma gereği duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 yeni başlık açınca bişi farketmicek ki ordakiler dısında olan bi olay degil bu zaten o konuda kitlenmemiş programın tanıtımı ve cıkacka sorunlara çözümlerin oldugu diğer arkadaslarında benzer soruları sordugu bir topic hem derli toplu dursun diyede öylesi daha güzel thekingpin sormuş mesela senin sorunun benzerini ip active ise passive yapıp da bir dene demişim onun sorun düzelmiş[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 yeni başlık açtığım için üzgünüm. aktif pasif olayını da denedim fakat derdime deva olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 favourites de cok fazla biri yoksa ve önemli deilse programı sil tekrar kur istersen bendede olmustu oyle yaptım düzeldi[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bir kaç kere yeniden yükledim farklı farklı versiyonlarla da denedim ama sorun düzelmedi. neyse artık ümidimi kestim sayılır kazaaya talim edeceğim. teşekkür ederim uyarı ve yardımların için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 biraz dc++ forumlarında araştırma yaptım bu search edememe veya connection timedout sorunları üzerine fln şöyle bir sonuc cıktı This is most often caused by a firewall blocking DC++. Things you want to check: XP Firewall, Software firewall (Kerio, Norton Personal Firewall, Zone Alarm, Sygate, etc), or a router/NAT (this includes those connecting from a University or workplace). To resolve this issue, there are several things one must check: Disable the XP firewall. Follow the first part of this guide to where its located. Setup rules in your software firewall to allow DC++ traffic through. Many guides can be found here. Enable port forwarding on your router. Follow this FAQ on how to fix it. Connect to hubs on non-standard ports, which can be found by looking through the public hub lists for those which have port numbers appended (i.e. myhub.kicks-ass.net:9821) If you're connecting from a University or workplace, then read this FAQ. Often there is nothing you can do to make DC++ work. Change to passive mode. pc değiştirmiştin sanırım xp firewall veya baska firewall açıkmı kontrol et bi[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 sanırım bu faq ı yazan odun xpnin firewallunun diğerlerinden daha kolay configure edildiğini bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 xp firewallu kapalı, heralde üniversitenin bir sınırlaması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 eğer ya passive olarak aramaya yapacaksın yada aktif olurken açtığın portun UDP sinide açacaksın. başka türlü arama yapamazsın.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 tabi var olm uni gidip senin sömürmene izin vermez (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar