pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Bu bilgisayarı taşınabilir masaüstü olarak kullanıyorum 3 senedir.Buna 4gb DDR3 ram takayım diyorum.Hpnin bu eski modelleri DDR3 rame ilk destek veren modellerden galiba.Takıp deneyen kullanan oldumu hiç? Birde bunun ekran çözünürlüğü çok kötü 1280x800.Hiç bi halt yapamıyorum.1080p çözünürlüklü bi monitör almayı planıyorum.300-400 tl arası şöyle gözü yormayacak cinsten tavsiyeler neler olabilir?Sizler neler kullanıyorsunuz? Bu bilgisayarı masaüstü kıvamında kullandığım ve kullandığım yerlerde genelde çok tozlu olduğu için şu anda içerisinde sanırım bayaa bi toz katmanı var.Altına bi tane çift fanlı aliminyum soğutucu aldım ama şu yaz günlerinde o da pek kar etmiyo gibi.Bilgisayarın içini açtırıp tozunu temizletmem lazım.Avrupa yakasında Osmanbey-Mecidiyeköy-Taksim civalarında bilgisayarı temizletebileceğim bi bilgisayarcı önerebilirmisiniz?Cihazın garantiside geçen sene bitti keza.Şimdi hpye servise versem bi ton para isteyecekler.
Öne çıkan mesajlar