scnoobtr Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Eu & Rusya North America & Latin America Taiwan & Kore regionları birleşiyor season 3 başladığında, sonuçları ne olur ? Grandmaster oyuncu sayısıda % 50 azalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 sonuc olarak serverlar birleşmiş olur kardeşşşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 inanmam ayrica ofisil kaynak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scnoobtr Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 http://us.battle.net/sc2/en/blog/3085760 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ruslar iyi oynuyor eu'ya kan gelecek belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaTHEaTeR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Biraz Rus tokatlamanın vakti gelmişti. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 herkes istedigi yerde oynasin lan, baslicam regionina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ruslar akar sc de- söylemedi demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ruslar çok çirkef ve pislik olr ya adamı darlarlar yemin ediyorum kötü bi karar almıs bnet rusları koysunlar bi server birbirlerini .. bize bulasmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Rus, swe oluyor. Bir de br koysunlar tadından yenmez artık sc. Wow'a döndürdüler işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ehuehueuehueheuheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ruslar haxors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Memphis said: ruslar çok çirkef ve pislik olr ya adamı darlarlar yemin ediyorum kötü bi karar almıs bnet rusları koysunlar bi server birbirlerini .. bize bulasmasınlar Hack falan olaylarından mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 o var zaten %100 yani, bide nerd rage hepsi, direk nefreti kusarlay oyun boyu, yenerlerse salak salak konusurlar sonracımaa ne biliym yenilirse oyundan cıkmaz darlar yani kısacası l2p noob leave bu gibi terimleri sık sık görmeye baslarrız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 tarson'a söyledim bu dediklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 O da "hacı naptın ben Polonyalıyım" mı dedi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 rus olmadığından %80 emindim ama aklıma rus gelmeyince salladım tarson diye. sonuçta slav değil mi işte hepsi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 HAHAHAHAHHAHA huun ve failleri brat ok u nasıl unutursun happy yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Harbi Ruslar kadar leş bi grup yok ya. Türkiye'de bir Lan CS turnuvasına baya ünlü bi takım gelmişti (M5 mi ne, yanılmıyorsam CPL'di). Çok detaya girmeden anlatacağım, consoleda kullanılması yasak olan bazı ayarlar vardı CS'de. Paket ayarlarında bazı değişiklik yapıp sizin yolladığınız datanın karşı tarafa daha hızlı gitmesini sağlıyordu. Yani rakip ile karşı karşıya geldiğinizde rakibiniz sizden daha hızlı tepki veriyordu. Adamlar kaşla göz arasında, okadar hakemin içinde bu olayı yapmışlardı sonra yakalanıp atılmışlardı turnuvadan. Rusyanın en büyük CS takımı bu dediğim düşünün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 squ de özünde rus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 çok nataşa var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 sQu said: Harbi Ruslar kadar leş bi grup yok ya. Türkiye'de bir Lan CS turnuvasına baya ünlü bi takım gelmişti (M5 mi ne, yanılmıyorsam CPL'di). Çok detaya girmeden anlatacağım, consoleda kullanılması yasak olan bazı ayarlar vardı CS'de. Paket ayarlarında bazı değişiklik yapıp sizin yolladığınız datanın karşı tarafa daha hızlı gitmesini sağlıyordu. Yani rakip ile karşı karşıya geldiğinizde rakibiniz sizden daha hızlı tepki veriyordu. Adamlar kaşla göz arasında, okadar hakemin içinde bu olayı yapmışlardı sonra yakalanıp atılmışlardı turnuvadan. Rusyanın en büyük CS takımı bu dediğim düşünün :) Benim nook ile vectorman diye iki tane arkadaş vardı bir zamanlar bu cs ile ilgili herşeyi 1 saat içinde kırıp hile yapıyorlardı. Genel olarak katılıyorum yani adamlar işin piçliğinde hep ama bildiğin zevk alıyorlar yaparken. Bu hack vs muhabbetinde baya aşmış tipler var rusyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Rus mafyasının eline düşeceğiz. Lanet olsun dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 öyle demeyin ama ya.blizzarddan bizi kurtacak olanlar ukrayna ve ruslar. bkz: PGTour,ICCUp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Rus ve Ukraynalı kızlar SC2 oynuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar