Diablo Mesaj tarihi: Mart 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2002 Hmmm pek sorun olmaz ikisinide döfff o zaman[hline]DÍàBLô Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2002 sarırım chok göze batan biri bu kız.bence vazgeç. ama yok ben bu kızı seviyorum bırakmam diosan(ki büyük ihtimalle öle diyeceksin) kızın üzerine oyna.kızın gönlünü çalmaya çalış.aklını çelmeye çalış. ama bana sorarsan bi kız chok ii bi dosta değermi?bence hayır.bak dışarıda bir sürü kız var.hepsi hergün kendilerine "güzel kızmış" dedirtebilmek için için süslenip püslenip sokağa çıkıyolar.[hline]Cogito Ergo Sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Mart 8, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2002 Yok yaw kızı fazla kafama takmıyom artık.[hline]Vestel UO Shardı:Lands of Lore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Mart 8, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2002 Gözde olmasının sebebi cok güzel olması![hline]Vestel UO Shardı:Lands of Lore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2002 eh başka bi nedenle populer olan bi kız biliyomusun.yani ne biliyim okul birincisi die gözde olan bi kız tanıyomusun.ben hiç görmedim.işte ne yazıkki pek chok erkeğin tek! derdi var.ama unutmamalıki güzellik uğrunda uğraş verilmiş,ve elde edilmiş bir meziyet diildir.bu yüzden abartılması gereken bi yönü yoktur.ama güzellik önemsiz bişii de diildir.güzel bişiidir.bu ince cizgiyi bilmek lazım. normal yaşamda da zeki veya becerikli chok az kız gördüm.gördüklerimin hepsine aşık oldum.(heyt be ne yorum yaptım ama...)[hline]Cogito Ergo Sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Mart 8, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2002 cok güsel söledin ama bu kız ikisinide barındıran harika bir kız yaw[hline]Vestel UO Shardı:Lands of Lore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2002 tabe böle ikisini bir arada bulmak zordur ama imkansız diildir.[hline]Cogito Ergo Sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Mart 8, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2002 evet bencede bunları bir arada bulmak cok güsel ama işte fırsat elden kaçtı bir kere[hline]Vestel UO Shardı:Lands of Lore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2002 fizbanın öyle deidğine bakmayın eleman her tenefüs bfarklı 2 kızla dolaşıyo hala başlkasına aşık[hline]Eğer bir silahım olsaydı, Yalnızlığı kalbinden,yoksulluğu şakağından, sensizliği alnının tam ortasından vururdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Mart 8, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2002 :P fizban ayrı zaten[hline]Vestel UO Shardı:Lands of Lore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ona kız yok ona ask yok ona hicbirsey ok[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 eyw eski defterleri karıştırmanın anlamıda yok [signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 [Bu mesaj Demon_of_Hell tarafından 22 Eylül 2004 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: raistlinn, 03 Mart 2002 20:48 tarihinde demiş ki: bi de yazı için ö 75cl. şarap bitiridkten sonra anca böyle yazabiliyorum bundan önceki mesajı daha da süfer atmışım walla :) helal olsun bana(daha kötüsü o geceyi hhatırlıyorum, direkt kapıya kafa atmıştım)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 e keristofır en iyi arkadsinsa nasıl bilmiyor o kızdan hoslanmadigini. O zaman de acik soyle sen bu kizla eglenceligine mi cıkıyosu yoksa gercekten sevdigin icin mi cunku o kızı ben de seviyorum ve cikmak istiyorum ama arklıgımız bozulmasın istiyorsan cık ama bla bla.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bana dediysen bu topic 2002de açıldı yani bayagı zaman gecti o derenin altından cok sular gecti :)[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar