Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En yakın arkadaş

Demon_of_Hell

Öne çıkan mesajlar

sarırım chok göze batan biri bu kız.bence vazgeç.

ama yok ben bu kızı seviyorum bırakmam diosan(ki büyük ihtimalle öle diyeceksin) kızın üzerine oyna.kızın gönlünü çalmaya çalış.aklını çelmeye çalış.

ama bana sorarsan bi kız chok ii bi dosta değermi?bence hayır.bak dışarıda bir sürü kız var.hepsi hergün kendilerine "güzel kızmış" dedirtebilmek için için süslenip püslenip sokağa çıkıyolar.[hline]Cogito Ergo Sum
Sosyal ağlarda paylaş

eh başka bi nedenle populer olan bi kız biliyomusun.yani ne biliyim okul birincisi die gözde olan bi kız tanıyomusun.ben hiç görmedim.işte ne yazıkki pek chok erkeğin tek! derdi var.ama unutmamalıki güzellik uğrunda uğraş verilmiş,ve elde edilmiş bir meziyet diildir.bu yüzden abartılması gereken bi yönü yoktur.ama güzellik önemsiz bişii de diildir.güzel bişiidir.bu ince cizgiyi bilmek lazım.

normal yaşamda da zeki veya becerikli chok az kız gördüm.gördüklerimin hepsine aşık oldum.(heyt be ne yorum yaptım ama...)[hline]Cogito Ergo Sum
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
said:
raistlinn, 03 Mart 2002 20:48 tarihinde demiş ki:
bi de yazı
için ö 75cl. şarap bitiridkten sonra anca böyle yazabiliyorum

bundan önceki mesajı daha da süfer atmışım walla
:)

helal olsun bana(daha kötüsü o geceyi hhatırlıyorum, direkt kapıya kafa atmıştım)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Sosyal ağlarda paylaş

e keristofır en iyi arkadsinsa nasıl bilmiyor o kızdan hoslanmadigini. O zaman de acik soyle sen bu kizla eglenceligine mi cıkıyosu yoksa gercekten sevdigin icin mi cunku o kızı ben de seviyorum ve cikmak istiyorum ama arklıgımız bozulmasın istiyorsan cık ama bla bla.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...