Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En yakın arkadaş

Demon_of_Hell

Öne çıkan mesajlar

Ehe daha kötüsüde olabilir :p Mesala çıktığınız kız sizden ayrılıp 1 hafta sonra en yakın arkadaşınızla çıkmaya başlasa napcaksınız ?! :) Ben derimki kendini uoya ver :)

ps: Ehe tabi abartma :)
[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj Ardeth tarafından 02 Mart 2002 17:47 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth kötü örnek oluyorsun ama :)

Deamon zaten bir kere en yakın arkadaşının sevdiğin kızı bilmemesi ilginç . Mesela benim sevdiğim kızı bilir benim en yakın arkadaşım :)

Yani arkadaşlıkta temeli sağlam atıcaksın . Öyle kaptırmıycan ona buna kızı sonra :) O etmeden sen edicen :)
Sosyal ağlarda paylaş

bir taraftan arkadaşini tart olabildiğince objektif.. ve Değerver.. Diğer yandna da kiza ayni işlemi uygula..
Hangisinin yokluğu sana daha çok acı vericekse uzun vade de onu göz önüne alarak ikisinden birini seç ... İkisi bir arada hiç yürümedi , yürüyemez ....
dip not 1 :Arkadaşin da kiz da bu konuda ciddi ise ve senin araya girip kizin kalbini kazanma şansin hiç yoksa ben derim "yanlizlik ömür boyu...."
dip not 2: arkadaşin ciddi değil ise duygularinda açikla durumu öylesine vakit geçirmek için çıkıcak ise ( Kİ NEFRET EDERİM BU MANTIK YAPISINDAN) hiç çıkmasin .
dip not 3: arkadaşin ciddi ise yine de onun bilmesini sağla bu arkadaşinin sana karşi bir saygi duyup "abi kizi şöyle götürdüm böyle yiyiştik ....." geyikleri yapmasini önler ( BUNDAN DA NEFRET EDERİM)

ha nerden biliosun mu dersen ? aynisini bire bir yaşadim... Sonuç : kisa süreli acı , 10 senelik bir dost ve yüzünü bile hatirlamadiiğim bir kız ...

SAYGILARIMLA .....[hline]Genç kalemlerin buluşma yeri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...