hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Dale Lands Serverı. Drowuz guildimsi bi secret organisation kurduk. Hepimiz aynı pelerini giyiyoruz falan şekil sdfds Heretic olduklarını düşünüyoruz şuandaki yüksek rahibenin ve tayfasının. darbe düzenlicez. bugünde güzel bi toplantı eventi yapabiliriz belki de DM gelicek. steam ekleyin hamsilipilav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 abi niye özenti underdark olayındasınız. gelin yüzeye. ben şehirde blacksmithlik yapan cüce olcam. akşamları da tavernada kavga çıkarıcam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 özentilik ne alaka o zaman gnome falan ol yada alakasız bi ırk ol hiçbi önemli romanda geçmeyen. drowuz biz lololo eviliz diyen swtor sith bebeleri gibi takılmıyoruz ki adam akıllı drowuz. alt karater svirneblin açtım wizard bligdenstone'u geri alma amacı olcaktı falan level adjusment+3 olduğunu hatırlayınca direk sildim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 unable to find dedi.ben şu an drow camptayim. oturuyorum ateşin başında kırmızı pelerimle yalnız drow roleplay cok kasıntı.diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 steam mi unable to find dedi? alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 of meriç yüzeyde oynicakmış drow açayım brb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ahahahahahaahha adam minecraftta bile en loser işleri yapıyordu abi doğaldır delikanlı gibi duergar açıp mercenary tarzı takılsa bizle anlamaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 hahahahah yok tabiki myth drannorun tekrar kurulduğu bir tarihte drow oynamayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 hamsilipilav said: steam mi unable to find dedi? alla alla evet abi benim nick itlol sadece dua edip çay servisi yaparak 2.5 k xp aldim fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Neverwinter Nights 2 mmorpg ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 pronoit said: hamsilipilav said: steam mi unable to find dedi? alla alla evet abi benim nick itlol sadece dua edip çay servisi yaparak 2.5 k xp aldim fena değil. abi sen çılgınlar gibi tanışmışın herkesle şaşırdım cidden haha bu arada lolth cevap vermiyor bize beyler biz günlerdir diyorduk böyle olacak diye bakalım belki güçlenebiliriz guild olarak bu olaylardan edit: DM ile konuştum beyler olaya dahil oluyoruz drowunuz xpye doysun istiyorsanız gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 kampanya ile alacaktım almadım kimse yoktur diye multisinde şunları okudukça kafamı vuracak yer arıyorum. Ana paketi var ucuza ek paketleri alabileceğim yer yokmu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 olm azcık rp öğretin yahu gelen vuruyor giden vuruyor bana asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 server full :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 şuan inanılmaz bi event var anlatıcam bakamıyorum foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 deme lan öyle sınavım var :( event yok de ölüyoruz sürekli mantarlara de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 2 tane kişi heretic ilan edildi. onları arıyoruz şuan yakalamak için. baş rahibe işte konuştu falan filan o sırada kırmızı ışıkla bi örümcek swarmı belirdi. herkes tabii yerde dua ediyor bu sırada. (red spiders biizm de guild havaya girdik lolth bizi favorluo die)) işte sonra böle emirler verdi onları getirin şöle böle vs şuanda DMler şehri mapliyorlar hazır olunca gidip geri alıcaz undeadlerin elinden baya imba olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 halfling karakterimle fena esiyorum rp xpleri havada ucusuyor.. soyle bir olay oldu: 5 kisi meraktan bir dungeona girdik..hepimize kalin kacti 5 kisiden 1 tanesi mefta oldu, diger 2 kisi topukladi kacti bisi demeden... tam bende tabanlari yaglicakken yanimdaki e cesedi burda birakamayiz daha iyi bir cenazeyi hakediyor konusunu acti..hay be adam diyerek iki kisi tasidik dungeon cikisina kadar adamin cesedi. prieste gittik, diriltirmi diye..adam OOC olarak oyuncu logoff olmus bisi yapamam dedi. ben hala diyorum gel tavernde bir odaya koyalim cesedi sivisiriz ustumuze cinayet kalmasin..yok lawful cikti arkadas bari temple a goturelim dedi, yuklendik abinin cesedi gene (o inventoryde tasio ben yaninda yuruyorum yanci) neyse temple a biraktik logoff ceken merhumu, ordan yollarimiz ayrildi..bi baktim ki AYI GIBI XP GELMIS! bi bucuk lvl atladim ehe mutlu oldum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 mono nick nedir beraber takılalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 eheuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 abi svirneblin nie LA+3 ya o kadar bi artısı yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 abi rp tokenler inanılmaz ya epic rpye damage reduction felan veriyolar baktım foruma, bitti bütün dller şimdi karakter düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 kimse oyundan çikmiyo aşldja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Drow açarsanız haber verin guilde gelin ve son olayları anlatayım ciddi event dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bu aralar pek zaman ayıramıyorum şu oyuna forumlara flaanda güzel background döşeyip mükemmel geri dönüş yabcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar