Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neverwinter Nights 2 (2011)

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

Dale Lands Serverı.
Drowuz guildimsi bi secret organisation kurduk. Hepimiz aynı pelerini giyiyoruz falan şekil sdfds Heretic olduklarını düşünüyoruz şuandaki yüksek rahibenin ve tayfasının. darbe düzenlicez. bugünde güzel bi toplantı eventi yapabiliriz belki de DM gelicek.

steam ekleyin hamsilipilav
Sosyal ağlarda paylaş

özentilik ne alaka o zaman gnome falan ol yada alakasız bi ırk ol hiçbi önemli romanda geçmeyen. drowuz biz lololo eviliz diyen swtor sith bebeleri gibi takılmıyoruz ki adam akıllı drowuz.

alt karater svirneblin açtım wizard bligdenstone'u geri alma amacı olcaktı falan level adjusment+3 olduğunu hatırlayınca direk sildim sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:

hamsilipilav said:

steam mi unable to find dedi? alla alla

evet abi benim nick itlol

sadece dua edip çay servisi yaparak 2.5 k xp aldim fena değil.

abi sen çılgınlar gibi tanışmışın herkesle şaşırdım cidden haha

bu arada lolth cevap vermiyor bize beyler biz günlerdir diyorduk böyle olacak diye bakalım belki güçlenebiliriz guild olarak bu olaylardan

edit: DM ile konuştum beyler olaya dahil oluyoruz drowunuz xpye doysun istiyorsanız gelin
Sosyal ağlarda paylaş

2 tane kişi heretic ilan edildi. onları arıyoruz şuan yakalamak için. baş rahibe işte konuştu falan filan o sırada kırmızı ışıkla bi örümcek swarmı belirdi. herkes tabii yerde dua ediyor bu sırada. (red spiders biizm de guild havaya girdik lolth bizi favorluo die)) işte sonra böle emirler verdi onları getirin şöle böle vs şuanda DMler şehri mapliyorlar hazır olunca gidip geri alıcaz undeadlerin elinden baya imba olucak.
Sosyal ağlarda paylaş

halfling karakterimle fena esiyorum rp xpleri havada ucusuyor..

soyle bir olay oldu:
5 kisi meraktan bir dungeona girdik..hepimize kalin kacti 5 kisiden 1 tanesi mefta oldu, diger 2 kisi topukladi kacti bisi demeden...

tam bende tabanlari yaglicakken yanimdaki e cesedi burda birakamayiz daha iyi bir cenazeyi hakediyor konusunu acti..hay be adam diyerek iki kisi tasidik dungeon cikisina kadar adamin cesedi.

prieste gittik, diriltirmi diye..adam OOC olarak oyuncu logoff olmus bisi yapamam dedi.

ben hala diyorum gel tavernde bir odaya koyalim cesedi sivisiriz ustumuze cinayet kalmasin..yok lawful cikti arkadas bari temple a goturelim dedi, yuklendik abinin cesedi gene (o inventoryde tasio ben yaninda yuruyorum yanci)

neyse temple a biraktik logoff ceken merhumu, ordan yollarimiz ayrildi..bi baktim ki AYI GIBI XP GELMIS! bi bucuk lvl atladim ehe mutlu oldum valla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...