Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 neutral human wizard+aracane keeper of candlekeep+ red wizard of thay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 hacı bırak onu gel bizim servera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reoras Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Merhaba siteye yeni katıldım..Nwn hastasıyım nwn1 epey de oynadım uzun zaman sonra tekrar nwn ile forum ararken buldum bu forumu.Hatta buradan bir arkadaşla özel diyaloğa da girdim.Şuan vize dönemindeyim gerekli olan orj oyun ise vize dönemi sonrası başlamayı düşünüyorum tekrar.Anladığım kadarıyla bir ekibiniz var yabancı sunucuda da oynuyorsunuz.Ben de rp ve yabancı dil konusunda biraz sıkıntı var:)Sunucunuz ve oradakiler nasıl biraz bilgi almak istiyorum..yani mesela underdark ağırlıklı bir sunucu mu yoksa dm ve zorunlu questlerle süren bir sunucu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 hamsi ben o mesajini gormemisim ya. biri elimden tutsa, bak sunu indir, soyle yap, surada dogcan ben seni oradan alicam dese, hic dusunmem bugun baslarim fsdjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Reoras said: Merhaba siteye yeni katıldım..Nwn hastasıyım nwn1 epey de oynadım uzun zaman sonra tekrar nwn ile forum ararken buldum bu forumu.Hatta buradan bir arkadaşla özel diyaloğa da girdim.Şuan vize dönemindeyim gerekli olan orj oyun ise vize dönemi sonrası başlamayı düşünüyorum tekrar.Anladığım kadarıyla bir ekibiniz var yabancı sunucuda da oynuyorsunuz.Ben de rp ve yabancı dil konusunda biraz sıkıntı var:)Sunucunuz ve oradakiler nasıl biraz bilgi almak istiyorum..yani mesela underdark ağırlıklı bir sunucu mu yoksa dm ve zorunlu questlerle süren bir sunucu mu ? Dalelands yüzey ağırlıklı ama ben underdark'ta oynuyorum. genelde dm ler random eventler yapıyorlar vs ama underdark daha çok oyuncu insiyatifinde ilerliyor. Darklight1903 said: hamsi ben o mesajini gormemisim ya. biri elimden tutsa, bak sunu indir, soyle yap, surada dogcan ben seni oradan alicam dese, hic dusunmem bugun baslarim fsdjk. Abi oyunları alıcaksın işte platinum edition olarak, multiplayera tıklayacaksın, serverı seçiceksin, kendi update edicek, underdark ırkıysan başladığın yerden alırım seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ben motb'nin hikayesini de oynamak istiyorum sp olarak. multi oyun spoil eder mi sp hikayesini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 var zaten platinium. oyuna hicbi' sey eklemeden(mod falan) direkt multiplayer'dan server mi sececegim? class olaylari single player ile ayni mi? yoksa server'a gore degisiyor mu? eger sp ile ayniysa human acarim, red wizard icin, degilse darkelf dusunebilirim +2 int icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 farklılıklar var karakter yaratırken görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 deniyorum hemen. steam'de problem vardi benim gecen, verify edeyim bi' oyle gelicem, exe'de sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 buradaki arkadaşlar daha çok surface'da takılıyorlardı gerçi, UD roleplayi sarmayabilir lolthite bir ortam çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 powerplay'ciyim ben, sorun olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 üzülürsün hacı o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ahahah niye ya :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 combata gireli en son 1 ay oldu mesela benim ama günde 5 saat oynuyorum her gün hesap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ben kovalarim insanlari sorun degil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reoras Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Oyunu satın alabileceğim site var mı Bildiğiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 steammde vardi, turkiyemye mi kapadilar yoksa tamamen mi kalkti bilmyoruum. region block gibi bi durum varsa trade edebilirsin. greenman gamingme bak bim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reoras Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Söylediğiniz sitelerde göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 http://www.gamersgate.co.uk/DD-DDNWNC/dungeons-and-dragons-neverwinter-nights-complete http://impulsedriven.com/nwncomplete Bunları bulabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Ben de bir girişeyim şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reoras Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 (Yok demiştim de)Düzeltiyorum biri kompleymiş 1 ve 2. Bu siteler nasıldır, alışveriş yapan var mı sıkıntı yaşamak istemiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 1 ve 2'nin complete'i o yüzden pahalı yani 6-7 oyun falan var içinde. Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum gamersgate'den özellikle bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reoras Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 http://impulsedriven.com/nwncomplete şu linkteki yeterli midır ? Storm of Zehir exp. ı yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Reoras said: http://impulsedriven.com/nwncomplete şu linkteki yeterli midır ? Storm of Zehir exp. ı yok ? var yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar