Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neverwinter Nights 2 (2011)

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Merhaba siteye yeni katıldım..Nwn hastasıyım nwn1 epey de oynadım uzun zaman sonra tekrar nwn ile forum ararken buldum bu forumu.Hatta buradan bir arkadaşla özel diyaloğa da girdim.Şuan vize dönemindeyim gerekli olan orj oyun ise vize dönemi sonrası başlamayı düşünüyorum tekrar.Anladığım kadarıyla bir ekibiniz var yabancı sunucuda da oynuyorsunuz.Ben de rp ve yabancı dil konusunda biraz sıkıntı var:)Sunucunuz ve oradakiler nasıl biraz bilgi almak istiyorum..yani mesela underdark ağırlıklı bir sunucu mu yoksa dm ve zorunlu questlerle süren bir sunucu mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

Reoras said:

Merhaba siteye yeni katıldım..Nwn hastasıyım nwn1 epey de oynadım uzun zaman sonra tekrar nwn ile forum ararken buldum bu forumu.Hatta buradan bir arkadaşla özel diyaloğa da girdim.Şuan vize dönemindeyim gerekli olan orj oyun ise vize dönemi sonrası başlamayı düşünüyorum tekrar.Anladığım kadarıyla bir ekibiniz var yabancı sunucuda da oynuyorsunuz.Ben de rp ve yabancı dil konusunda biraz sıkıntı var:)Sunucunuz ve oradakiler nasıl biraz bilgi almak istiyorum..yani mesela underdark ağırlıklı bir sunucu mu yoksa dm ve zorunlu questlerle süren bir sunucu mu ?

Dalelands yüzey ağırlıklı ama ben underdark'ta oynuyorum. genelde dm ler random eventler yapıyorlar vs ama underdark daha çok oyuncu insiyatifinde ilerliyor.

Darklight1903 said:

hamsi ben o mesajini gormemisim ya.

biri elimden tutsa, bak sunu indir, soyle yap, surada dogcan ben seni oradan alicam dese, hic dusunmem bugun baslarim fsdjk.

Abi oyunları alıcaksın işte platinum edition olarak, multiplayera tıklayacaksın, serverı seçiceksin, kendi update edicek, underdark ırkıysan başladığın yerden alırım seni :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...