Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bide mortis ipi adresin kaç ile başlıyor? yıllardır modem resetlerim ilk kez 95 ile başlayan ip gelmeye başladı. bunun mu bi etkisi var nedir anlamadım ki olay ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 dns adreslerini nereye yazdın? opendns kullan bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 open,comodo,norton,google hepsini kullandım. hiç bi işe yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 mecidiyeköydeyim ben. uydunet. nette yavaşlık yok ama patide var bi yavaşlık hafif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Flassh said: open,comodo,norton,google hepsini kullandım. hiç bi işe yaramıyor nereye yazdın dnsleri? modem arayüzünden mi yoksa windows mu? yaptıysan her ikisine de yap. değiştirdikten sonra da bağlantıyı aç kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 windowstan yazarım yıllardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 modeme yazdım dnsleri işe yaramadı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 modem arayüzünden dnsleri kontrol et. Windowsta yazdığın adresler mi görünüyor yoksa başka bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 opendns gözukuyor modemde de ama işe yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 modemin marka modeli ne? ttnet'in dağıttığı modemlerden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 değil, tp link diye bir modem. ama sorunun modemden olduğunu sanmıyorum çünkü ekşide de seslisozluk ve piratebay a giremeyen baya kişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ttneti alayıp sövsem mi netimden uzak durun diye napsam sinir oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 hadi piratebay neyse ama seslisözlük niye yasaklı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 başka bir sözluğun veritabanını calmaktan mahkemelik, süper yasalarımız sayesinde hemen erişime engellendi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Toledor said: Aynı durum bende de var. Konuştuğum arkadaşlar olayın santralden yapıldığını söylüyor. Sanırım tüm Türkiyeye yayılacak kısa zamanda bu durum. Boku çıktı işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 toledor, daha fazla detay varmı konuyla ilgili ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Arkadaş Smile dan, henüz daha fazla detaya ulaşamadım. Bende pendikten bağlanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 yok arkadaş sinir oldum gittim ttneti aradım, diyorum benle alakalı bi sorun değil, santraldan bir şey yapılmış büyük ihtimal kurtarın beni, bizim sorunumuz değil diyorlar. yeter ya yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ben uğraşmayı bıraktım kesinlikle santralden yapılan bir olay /Mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bende seslisozluk haric diğer siteler geldi. justin,lastfm, piratebay giriyor şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 yok bende hala engelli, kobay olarak mı kullanıyorlar 22 ağustos için nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 biraz once bende de gitti abi hepsi. ne yaparsam yapayim 212 li ip'ye yonlendiriyor. saka gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bende de hala bloklu girilmio groovesharktır, last fm dir justin tvdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Innuendo said: biraz once bende de gitti abi hepsi. ne yaparsam yapayim 212 li ip'ye yonlendiriyor. saka gibi ya. var mı bi gelişme çözebildin mi şu olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 yok abi ayni. bu herifler denemeler yapiyo cunku bazen yonlendirdikleri ip bile acilmiyor. 22 agustos sonrasi herkeste boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar