Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Merhaba, ben aşırı aşırı acemiyim bu konuda da. Hani blog falan okumuşluğum var, teorik olarak biliyorum biraz yok shutter speed nedir, aperture nedir, ISO nedir falan. Bunları ne için, nasıl kullanmak gerektiğini de az çok biliyorum gibi, yalnız sadece teorik olarak. Ama deneyimim çok çok az. DSLR makine mi alsam diye bir düşünce girdi kafama son zamanlarda, çünkü görünüşe göre önümdeki dönemde gayet zaman harcayan bir hobi lazım olacak bana. Neden olmasın diyorum ben de. SLR-like bir Sony'le çektiğim birkaç koymak istiyorum buraya eleştirmeniz için sadece. Çok kötüysem direk hiç bulaşmayayım diye, ne bileyim o zaman zaten siz şemsiye yapın, sadece şemsiye yapın dersiniz. Çok kötü diilsem de, belki ilerde sorular falan sorarım size bu topicte. Ha unutmadan azıcık oynadım resimlerle photoshop'ta, azıcık ama. Yalnız ilk resim nedense shutter speedi pek hızlı vermedi aperture öncelikli çekiyordum. Tripod olmayınca sallanmış elim biraz (ya da ben böyle yorumladım doğrudur diye umuyorum :p). Bir de ilk resimde arkadaki şişede Hribo insancıkları olacaktı da, hepsini yediğim için olamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 fotoğraf makinesi konusunda teorik bilgin olabilir fakat fotoğraf çekmek konusundaki teorik bilgi farklı bişey. genel olarak yanlış perspektifler ve az ışık var çekimlerde. hele nehir fotolarında gökyüzü gözükmüyo neredeyse, aşağı bakıp çekmişsin adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 sondan 3. hoş, gerisinin genelinde ışık az. iso arttır, diyafram aç, açıklık süresini arttır. bişey yap =) bi de 3. duvar apliği fotosunda daha düz çeksen iyi olurmuş o fotoğraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 korku filmi gibi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar