GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Şimdi başladı. Meraklısına...[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 hummzz angels in america 21 dalda adaymış ekimde de başlıyormuş izlemek lazım.bu arada çeviriye uyuz oldum acemi heralde[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 las vegasın kolpası ne ya?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 sıktı ya beni[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 şimdi açtım çevirmeseler daha iyi ya :D[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ehe ben de açtım ama çeviriyi duyunca pek sarmadı kapadım keşke alt yazı olsaydı[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 las vegas'ın kolpası dediğin dizi 10 senelik mi ne, ayrıca güzel baya hehe.. las vegası sonradan kolpalamışlardır kesin..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 24 8 dalda adaydı kacını aldı?[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 sonuç...?[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 5) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bi allahın kulu yazmamış mı ödülleri ya ayıptır günahtır neyse ben not aldıklarımı yazayım(bana eksikler var gibi geldi ama onlar zaten yayınlanmadı her ne akla hizmetse, neyse...) Komedi En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: David-Hyde Pierce - Frasier En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Cynthia Nixon - Sex And The City En İyi Yönetmen: Joe Russo&Anthony Russo - Arrested Development En İyi Senaryo: Mitchell Hurwitz - Arrested Development En İyi Kadın Oyuncu: Sarah Jessica Parker - Sex And The City En İyi Erkek Oyuncu: Kelsey Grammer(bir kez daha) - Frasier En İyi Dizi: Arrested Development Drama En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Micheal Imperioli - The Sopranos En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Drea De Matteo - The Sopranos En İyi Yönetmen: Walter Hill - Deadwood En İyi Senaryo: Terence Winter - The Sopranos En İyi Kadın Oyuncu: Allison Jamey - The West Wing En İyi Erkek Oyuncu: James Spader - The Practice Mini Dizi - Sinema En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Jeffrey Wright - Angels In America En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Mary-Louise Parker - Angels In America En İyi Yönetmen: Mike Nicholls - Angels In America En İyi Senaryo: Tony Kushner - Angels In America En İyi Erkek Oyuncu: Al Pacino - Angels In America En İyi Kadın Oyuncu: Meryl Streep - Angels In America En İyi Dizi: Angels In America Eğlence En İyi Yönetmen: Louis J. Horvitz(programı not almamışım) En İyi Bireysel Performans: Elaine Stritch En İyi Program: The Daily Show En İyi Senaryo: The Daily Show En İyi Reality Show: Amazing Race En İyi Televizyon Filmi: Something The Lord Made Bob Hope Özel Onur Ödülü: Danny Thomas yorum yapamicam çok yoruldum ama angels in america silip süpürdü diyebilirim bir tek yorum istiorum:)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar