Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl kilo alınır ?

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

said:
Rahan, 21 Eylül 2004 01:06 tarihinde demiş ki:
zayıflamak isteyenlere çerez kesinlikle yasak bişidi,düz mantık düşünürsek leblebi fıstık falan bişiler al sürekli bilgisayar karşısında ye.

dimi hazır başlamışken karaciğeri zorlamaya sıcak suda şeker eritip şerbet yapalım ollmadı üstüne alkol de ekleyelim :P

şöyle söyleyebilirim (ben 2 ayda 6 kilo aldım)
bir fitness center da spora başla
şu tozlardan al (süte karıştırılıp içilenlerden)
her sabah ve her akşam birer çorba kaşığı tozu yarım litre süte karıştır iç
düzenli yemek ye
ev yemeği ye
günde 500gr kırmızı ya da beyaz et ye
her gün makarna ya da pilav ye (hatta ekmekle ye bunalrı)
her gün sebze ye
arada abur cubur yemek istediğinde meyve ve (her çeşitten en fazla bir avuç olmak üzere) kuruyemiş ye
kahvaltıda beyaz peynir ve yumurta yemiş ol

yani ben 2 ayda 6 kilo aldım yaz dönemine gidrince düzensiz yemekten 3 kilo verdim bakalım tekrardan başlıuorum eski programıma şu anda 58 kiloyum amaç 64 kilo.. hatta 70 bile olabilir hatta süper olur[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

76 kiloydum. amcam sindirim hastalıkları uzmanı tam bi diyet listesi yazdı gaza geldim bi uyguladım 8 ay civarında 76 dan 62 kiloya düştüm sonra ne oldu ameliyat olduk işte fıtık ameliyatı bi iştahım kabardı tekrar 76 kilyoum böühüaa[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 21 Eylül 2004 02:17 tarihinde demiş ki:
dimi hazır başlamışken karaciğeri zorlamaya sıcak suda şeker eritip şerbet yapalım ollmadı üstüne alkol de ekleyelim :P

ehu o kadar kötü bişiymi yaw, alkol+çerez çok sık yaptığım bişi :-P[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

Karbonhidrat ve protein besinlerini aynı anda tüket bak nasıl kilo alıyorsun.Et Pilav patates bir arada gibi bir öğünde vs.
Birde çok süratli kilo alma yolu bizim body salonunda bir arkadaş yapıyordu.Pirinç Unu ile 1 litre sütü karıştırıp ilaç niyetine içiyordu.Adam işin ucunu kaçırıp bir ara göbek yaptı düşünün yani.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.

[Bu mesaj KARAMURAT tarafından 21 Eylül 2004 10:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

karamuratın dedigi dogru karbonhidrat ve protegin aynı anda kilo aldırır ve bunu aksam saat 9 dan sora ye. en tehlikelisi budur gece yemegi:)[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sardius II-magic/blaster-justice
Sosyal ağlarda paylaş

Kilo almak kolay önemli olan hacim kazanmak kilo alır göbeklenirsin vücudun aynı kalır 3 aşşağı 5 yukarı ama hacimli almak bak işte onun için hem iyi beslenme hemde spor lazım aklınd bulunsun[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

oncelikle duzenli olarak spor yapki istahin acilsin sigara iciyosan sigarayi birak bununda faydasi olur ee tabi icki iciyosan duzenli sekilde onuda birak her sabah evinde spor yap sinav falan spordan sonra saglam bi kahvalti yap bol bol yumurta ye kahvaltida gun icinde hic bi ogunu kacirma hatta 2 tane ara ogun ekle fakat bu kadar yemegi yerkende spor yapmayi unutma yoksa siskonun teki olursun yani spor yaparsan istahin acilir bol bol yersin kiloda alirsin ve bu kiloyu alirkende guzel gorunen bi vucut sahibi olursun ;)[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay
Movie1 Movie2 Movie3 Movie4

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...