frappucino Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 selam, IMDb forumlarinda da paylastim ama bazi yorumlari ingilizcem cok iyi olmadigi icin anlayamadim, sizinle de paylasmak istedim. Gecen gun sevgilimle beraber I Spit on Your Grave filmini izlerken 5 dk civari suren tecavuz sahnesinde sevgilimin sertlestigini farkettim ve kafamda soru isaretleri olustu, Acaba sevgilimin ereksiyon olma nedeni cinsellik iceren sahne miydi, yoksa onun tecavuz fetisi olmasindan mi kaynaklaniyordu? Acaba hic beraber olmadan ayrilsam mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bir sürü mal gelip gülücek şimdi. 2 gün sonra da ağlicaklar trollüyolar beni diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 tecavüze sertleşmek kötü birşey değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 AHAHH HHAAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Of. sıktı ya moderasyon göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar