elvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: kavel, 21 Eylül 2004 15:44 tarihinde demiş ki: eyw. erutan ... yok abi olmaz. ölürüm ben yiyemezsem :-p bu arada yukardaki en son attığım mesaj ne çekiştirilir/sündürülür ha :D muahahahaha ben de yemek istirem o seftaliden of of şeftali üstede kavun mis mis.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Qui Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Vodan, 21 Eylül 2004 17:41 tarihinde demiş ki: tavsiye üzerine aldığım 1000mg lik bi ilaç You rock![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 geçmiş olsun kavel böyle bir şeyin olması mümkün alerji sonradan da oluşabilir kardeşimin alerji zamanlarında bunları bayağı incelediğim için biliyorum[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
kavel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Dingaer, 22 Eylül 2004 16:48 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun kavel böyle bir şeyin olması mümkün alerji sonradan da oluşabilir kardeşimin alerji zamanlarında bunları bayağı incelediğim için biliyorum eyw. saolasın. sazanlık işte oluo ara sıra :)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me.
Öne çıkan mesajlar