Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Program? varmı? 3d max studio biraz garibime gitti böle ne bilim başka varmı bildiğiniz rahat model yapabileceğim modelleme programı?[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 3DS max gayet basit. Onu yapamayan diğerlerini de yapamaz bence. Tabi 3ds max öğrenebilmek için sağlam bi bilgisayar alt yapısı lazım Bide rexara sufiye falan sor [signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" [Bu mesaj Sensible tarafından 22 Eylül 2004 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 3ds max ben alt programı bedava olanı kullandım ondan baya bi kasış geldi bilmiyorum ne kadar kolaydır oda 3ds max diye geçiyor mesela çizip yapabiliyormuyuz?[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar