Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 İncelen saçları güçledirmek için ne yapmak gerekir? kırılmaları minumuma ındırmek ıcın yapılması gerekenler nelerdir? Mesela aksamları banyo yapıyorsunuz dıyelım. Kurutma ıslemı nasıl olmalıdır? teşekkürler şimdiden[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 tekin acar'a gidip anlatıyorsun olayı onlarda sana göre bir şampuan veye zamazingo veriyor..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 5) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 benim saçlarım aşırı incedir.bebek saçı gibi farkı yok hatta. bırak öyle kalsın kızlar bayılıo;)[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Kırılır dıye korkuyorum :([signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 korkma daha iyi güven bana:)[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 hadi len dogal ceday. biri begenio die hepsi mi begencek :lol:[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 KERASTASE urunlerini kullanmanı tavsiye ederim... acaip yararlı oluor..[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Kerastase pahalı dıye duydum. fiyatları hakkında bilgin varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 lazartique kullanmanı tavsiye ediyorum.. oldukça kaliteli bir firmadır. fransızdır..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 5) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 fransızsa dandiktir :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Batilc, 20 Eylül 2004 20:46 tarihinde demiş ki: hadi len dogal ceday. biri begenio die hepsi mi begencek :lol: getir istediğin kadar hatun kişi bakalım neolcak:lol:[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Deli333, 20 Eylül 2004 20:55 tarihinde demiş ki: Kerastase pahalı dıye duydum. fiyatları hakkında bilgin varmı. güzellik ucuza olmaz canım :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 elidorun yeni bişisi..koyu yeşil renkkte bi sürü krem tarzı bişiler..[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Her gun yıkamada ciddi ciddi sorun çıkarmayacak inte telli saçlarımı biraz olsun besleyecek birşey arıyorum. Gerçi saçlarım çabuk yağlandıgığı içinde ince gozukebiliyor. zaten yağlanmadıgı zaman incelik gibi bir sorunuda olmuyor.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 kerastase... bakım şampuanı ve kompleks bakım kremini 47 milyona aldım 1 hafta once...ama var yaaaa.. super bişi... kesinlikle market şampuanlarını kullanmayı bırakmalısın... ben bıraktım çünkü...hepsi çöpeee[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 uçlarındaki kırılmaları önlemek için---> loreal intense repair.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 O zaman tam olarak ne alayım . yani en makülü ve en yararlısı hangısı olur. Kırılmaları azaltıacak, saçları güçlendirecek ( incelmemesini sağlayacak) hangi şampuandan ve nerden alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 sacların uzun ve ince telliyse temiz tutmak zor ve onemlidir, hele bide yaglı sacın varsa ayvayı yedin...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Yağ olayı büyük ihtimalle düzene girecek bundan sonra. onun için tedavi görücem. bu arada evet aynen anlattıgın gıbıyım[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Daha önceden kalın olan saçlarınız son zamanlarda inceldiyse, hipertiroidi kontrolü için bir dahiliye uzmanına, hatta daha iyisi bir endokrinoloğa görünmenizi tavsiye ederim.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 elidorun bir şampuanı vardı ama neydi bi ara bende kullanmıştım öle pahalıda değildi[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 DOV al harika benimde saçlarım güçsüzdü şimdi uçak çekerim bu saçlarla :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar